De Zwaluw 2

De Zwaluw 2

Spelers

Stijn van Tits

Leider

Stijn van Tits
Leeftijd: 27

Nick Maassen

Leider

Nick Maassen
Leeftijd: 20

Henri Lamers

Trainer

Henri Lamers
Leeftijd: 56

Blog

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 20
  • pagina: 
  • 1

De Zwaluw kent zijn opponenten

De Zwaluw is door de KNVB voor komend seizoen verplaatst naar de vijfde klasse F. Ons vlaggenschip stuit zodoende op slechts vier dezelfde tegenstanders als afgelopen jaar: Astrantia (Middelaar), GVV’57 (Grave), SCV’58 (Velp) en VIOS’38 (Beugen). SC St. Hubert en De Willy’s zijn onder de naam van fusieclub DWSH’18 ook in deze competitie ingedeeld.

lees meer

Doordeweeks programma voor lagere elftallen

Als gevolg van de vele afgelastingen in de natte herfst en door winterse kou, moeten veel teams duels ingehaald worden. Doordat in juni ook de regionale bekerfinales en ons jubileumweekend zijn, worden veel wedstrijden door de weeks ingehaald.

lees meer

Uitgebreide toelichting jubileumweekend activiteiten

Op donderdag 7 juni is zover. Dan bestaat voetbalvereniging De Zwaluw precies 100 jaar. Dit jubileum van onze club gaan we uitgebreid vieren met een jubileumweekend, om precies te zijn van donderdag 7 tot en met zondag 10 juni. Er zijn dan veel activiteiten, waar we alllemaal al lange tijd naar uitkijken. Hier is een overzicht te vinden met een beschrijving van de activiteiten.

lees meer

Geef je op voor Pubquiz 2018

Ook dit jaar wordt er weer de v.v. De Zwaluw pubquiz georganiseerd. Het is alweer de vierde keer, en telkens is een groot succes. Bij de pubquiz wordt met veel gezelligheid en humor gestreden om de titel. Dit jaar is er opnieuw een kans om met de eer te gaan strijken. Hier volgt meer informatie.

lees meer

De Zwaluw 2 laat zich foppen (foto’s)

De Zwaluw 2 gaf afgelopen zondag niet thuis. De formatie van trainer Henri Lamers ging onnodig met 2-1 onderuit bij Vianen Vooruit 3, een ploeg die vecht tegen degradatie uit de reserve vijfde klasse 16. Ons tweede elftal verloor daarmee zijn ongeslagen status in 2018 – de ploeg won de eerste twee duels na de winterstop – én de aansluiting met koploper Gassel 2. 

lees meer

Kom, bied en koop bij de veiling!

De avond van 10 maart 2018 nadert met forse schreden. Het is de avond waarop de goederen- en dienstenveiling van onze voetbalvereniging De Zwaluw in gemeenschapshuis ”de Kleppenburg” zal worden gehouden. 

lees meer

Wijzigingen in voorbereiding selectie

Deze week zijn er enkele wijzigingen in de voorbereiding van de selectie op de tweede seizoenshelft. De laatste oefenwedstrijd van De Zwaluw 1 voor de seizoenshervatting is verzet van zondag 21 januari naar donderdagavond 18 januari (aftrap 20:00 uur in Groesbeek tegen DVSG 1). Ook is er een verandering voor De Zwaluw 2. De aftrap van hun wedstrijd op zondag 21 januari tegen SIOL 2 is twee uur verlaat naar 12:00 uur.

lees meer

Items voor goederen- en dienstenveiling

In het kader van het 100-jarig bestaan van VV De Zwaluw zal De Kleppenburg op 10 maart 2018 het decor zijn voor een grootse Goederen- en Dienstenveiling. Doel van deze veiling is om geld bij elkaar te brengen voor de kantine.

lees meer

Zwaluw Dartembassy op zaterdag 13 januari

Zaterdag 13 Januari 2018 is het weer zover! Slijpt uw pijlen, want op deze dag zal wederom om de felbegeerde “Botden” Bokaal worden gestreden in de zestiende editie van de Zwaluw Dartsembassy! De grote vraag is: Wie o wie kan de machtige “Magpie” dit jaar verslaan???

lees meer

De Zwaluw oefent tegen DIOSA, SIOL en DVSG

Het eerste elftal van De Zwaluw staat voor een korte winterstop. Tussen de laatste competitiewedstrijd van 2017 (bij Gassel van 17 december) en het eerste duel in de voorbereiding op de tweede seizoenshelft (op 7 januari 2018 bij DIOSA) zitten slechts drie weken. In die tussenliggende periode is er slechts een week rust. Op 21 december is er een zogenaamde snerttraining, op 2 januari de eerste sessie van het nieuwe jaar. 

lees meer

Programma

 

Agenda

Er zijn voor dit team helaas geen agenda items beschikbaar.

Stand

Competitie

 

Beker

 

Uitslagen

Evelien Hoofdsponsor Atlantic Power Security Art Kapsalon Annemarie Kersten Assurantiën Spar Boere Van Alem Fotografie Van Neerven Sport