De Zwaluw 2

De Zwaluw 2

Spelers

Gijs Janssen

Leider

Gijs Janssen
Leeftijd: 28

Stijn van Tits

Leider

Stijn van Tits
Leeftijd: 29

Henri Lamers

Trainer

Henri Lamers
Leeftijd: 58

Blog

zichtbaar: 1 t/m 3 van de 3

Start van de competitie: derby tegen Heijen

Eindelijk gaat het écht weer beginnen. Een half jaar geleden werden de laatste competitiewedstrijden gespeeld. Nu kan het weer hervat worden met een nieuwe competitie. Daarin speelt De Zwaluw 1 meteen een fraaie wedstrijd tegen rivaal Heijen 1. Deze derby wordt gespeeld op ons mooie sportpark!

lees meer

Laatste bekerwedstrijden groepsfase

De Zwaluw 1 speelt dit weekeinde hun laatste bekerwedstrijd van de groepsfase in het Limburgese Lomm tegen RKDSO 1. Tot nu toe wist ons eerste elftal 1 punt te pakken. Ook het tweede elftal steekt de maas over voor een bezoek aan Heijen 3. Zowel de Zwaluw 3 als De Zwaluw VR1 zijn vrij. Door het damesteam gaat wel getraind worden. De Zwaluw 4 is het enige team dat op ons eigen sportpark te bewonderen is en ontvangt Siol 4. De Zwaluw 5 staat een dagtrip te wachten. De ploeg verzameld in alle vroegte (7 uur) bij Die 2, om daarna samen te ontbijten en de tocht voort te zetten naar Doornenburg. De vets spelen uit tegen de Hapse Boys.

lees meer

Eerste officiële wedstrijden sinds corona

Vlak voordat de corona pandemie in alle hevigheid losbarstte in Brabant, werden de laatste competitiewedstrijden gespeeld. We weten allemaal wat er sindsdien allemaal gebeurd is. Daarom is het nu extra mooi dat nu het moment is aangebroken waarop de eerste officiële wedstrijden gespeeld gaan worden. De Zwaluw 1, VR1, 2 en 4 spelen de eerste wedstrijd van het bekertoernooi.

lees meer

Programma

 

Agenda

Er zijn voor dit team helaas geen agenda items beschikbaar.

Stand

Competitie

 

Beker

 

Uitslagen

Foto's

Er zijn voor dit team helaas (nog) geen foto's beschikbaar.

Evelien Van Neerven Sport Autoservice VDB Kersten Assurantiën Security Art Van Alem Fotografie Kombi Bouwmaterialen Atlantic Power Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Spar Boere Kapsalon Annemarie