De Zwaluw 2

De Zwaluw 2

Spelers

Stijn van Tits

Leider

Stijn van Tits
Leeftijd: 27

Nick Maassen

Leider

Nick Maassen
Leeftijd: 20

Henri Lamers

Trainer

Henri Lamers
Leeftijd: 56

Blog

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 16
  • pagina: 
  • 1

Kom, bied en koop bij de veiling!

De avond van 10 maart 2018 nadert met forse schreden. Het is de avond waarop de goederen- en dienstenveiling van onze voetbalvereniging De Zwaluw in gemeenschapshuis ”de Kleppenburg” zal worden gehouden. 

lees meer

Geef je op voor Pubquiz 2018

Ook dit jaar wordt er weer de v.v. De Zwaluw pubquiz georganiseerd. Het is alweer de vierde keer, en telkens is een groot succes. Bij de pubquiz wordt met veel gezelligheid en humor gestreden om de titel. Dit jaar is er opnieuw een kans om met de eer te gaan strijken. Hier volgt meer informatie.

lees meer

Wijzigingen in voorbereiding selectie

Deze week zijn er enkele wijzigingen in de voorbereiding van de selectie op de tweede seizoenshelft. De laatste oefenwedstrijd van De Zwaluw 1 voor de seizoenshervatting is verzet van zondag 21 januari naar donderdagavond 18 januari (aftrap 20:00 uur in Groesbeek tegen DVSG 1). Ook is er een verandering voor De Zwaluw 2. De aftrap van hun wedstrijd op zondag 21 januari tegen SIOL 2 is twee uur verlaat naar 12:00 uur.

lees meer

Items voor goederen- en dienstenveiling

In het kader van het 100-jarig bestaan van VV De Zwaluw zal De Kleppenburg op 10 maart 2018 het decor zijn voor een grootse Goederen- en Dienstenveiling. Doel van deze veiling is om geld bij elkaar te brengen voor de kantine.

lees meer

Zwaluw Dartembassy op zaterdag 13 januari

Zaterdag 13 Januari 2018 is het weer zover! Slijpt uw pijlen, want op deze dag zal wederom om de felbegeerde “Botden” Bokaal worden gestreden in de zestiende editie van de Zwaluw Dartsembassy! De grote vraag is: Wie o wie kan de machtige “Magpie” dit jaar verslaan???

lees meer

De Zwaluw oefent tegen DIOSA, SIOL en DVSG

Het eerste elftal van De Zwaluw staat voor een korte winterstop. Tussen de laatste competitiewedstrijd van 2017 (bij Gassel van 17 december) en het eerste duel in de voorbereiding op de tweede seizoenshelft (op 7 januari 2018 bij DIOSA) zitten slechts drie weken. In die tussenliggende periode is er slechts een week rust. Op 21 december is er een zogenaamde snerttraining, op 2 januari de eerste sessie van het nieuwe jaar. 

lees meer

Help De Zwaluw bij RaboClubkas campagne

Jaarlijks organiseert de Rabobank haar clubkas Campagne. Iedereen die op enerlei wijze een rekening heeft geopend bij de Rabobank kan zich aanmelden als lid van de Rabobank.

lees meer

De Zwaluw 2 overklast JVC 2

De Zwaluw 2 heeft de stijgende lijn doorgetrokken. Een week na de overwinning op Hapse Boys 4 volgde zondag een klinkende zege bij het tweede (!) elftal van JVC Cuijk: 2-6. Met die grote uitslag gaven de Oeffeltenaren extra glans aan de drie punten.

lees meer

Jubileumtenues De Zwaluw 1 en 2

De Zwaluw 1 en 2 spelen dit seizoen in een speciaal tenue. De Oeffeltse voetbalvereniging heeft voor de voetbaljaargang waarin ze haar 100ste verjaardag viert, een jubileumtricot laten ontwerpen. Deze werd afgelopen zaterdag tijdens de Kick-Off, vlak voor de wedstrijd van ons eerste elftal tegen GVV’57, gepresenteerd aan het publiek.

lees meer

Oproep: Kom naar de club voor de jubileumfoto!

Als alles volgens plan verloopt, dan wordt tijden het jubileumweekend het jubileumboek gepresenteerd. Verschillende vrijwilligers zijn druk bezig met het ontwikkelen van dit boek. Honderd jaar aan voetbalgeschiedenis moet in kaart worden gebracht. Een flinke klus om alle Oeffeltse voetbalhistorie te verzamelen en te verwerken. 

lees meer

Programma

 

Agenda

  • Pubquiz 2018

    14 april 2018 19:30 Ook dit jaar wordt er weer de v.v. De Zwaluw pubquiz georganiseerd. Het is alweer de vierde keer, en telkens is een groot succes. Bij de pubquiz wordt met veel gezelligheid en humor gestreden om de ti Lees verder
  • 100 jarig jubileum weekend!

    7 juni 2018 00:00 - 10 juni 2018 00:00 Lees verder

Stand

Competitie

 

Beker

 

Uitslagen

Spar Boere Van Alem Fotografie Hoofdsponsor Kersten Assurantiƫn Van Neerven Sport Security Art Atlantic Power Kapsalon Annemarie Evelien