De Zwaluw 2

De Zwaluw 2

Spelers

Gijs Janssen

Leider

Gijs Janssen
Leeftijd: 26

Stijn van Tits

Leider

Stijn van Tits
Leeftijd: 27

Henri Lamers

Trainer

Henri Lamers
Leeftijd: 56

Blog

zichtbaar: 1 t/m 3 van de 3

Competitie van start tijdens Kick Off

Het echte werk gaat eindelijk beginnen met de eerste competitiewedstrijden. De Zwaluw 1 speelt thuis tegen Hothees/Smakt 1. Na jaren achterelkaar net langs promotie te grijpen is 't Urst gebrand om dat dit jaar wél te bewerkstelligen. Onder leiding van Dennis Kroes moet zondag de allereerste stap gezet worden. 

lees meer

Stem De Zwaluw bij Rabobank Clubkas Campagne

Voetbalvereniging De Zwaluw doet ook dit jaar weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. De Rabobank geeft geld aan lokale verenigingen en stichtingen in de buurt. Van 10 tot en met 28 september is het voor leden van de Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen mogelijk om te stemmen op onze vereniging en te zorgen voor een financiële impuls. 

lees meer

Grensrechters gezocht

Het nieuwe voetbalseizoen staat weer voor de deur. Helaas hebben we ondanks een eerdere oproep voor het eerste elftal van De Zwaluw nog geen assistent-scheidsrechter (lees: vaste grensrechter) kunnen vinden. Gelukkig zijn er wel een aantal leden die de vlag twee of drie wedstrijden ter hand willen nemen. Het is super fijn dat zij dit willen doen, maar we hebben nog niet voldoende vrijwilligers om alle wedstrijden van het seizoen te vullen.

lees meer

Programma

 

Agenda

Stand

Competitie

 

Beker

 

Uitslagen

Foto's

Er zijn voor dit team helaas (nog) geen foto's beschikbaar.

Kersten Assurantiƫn Hoofdsponsor Van Alem Fotografie Evelien Atlantic Power Spar Boere Van Neerven Sport Kapsalon Annemarie Security Art