De Zwaluw VR1

De Zwaluw VR1

Spelers

Thommy Leninduan

Trainer

Thommy Leninduan
Leeftijd: 49

Irene Wijnakker

Veldspeler

Irene Wijnakker
Leeftijd: 28

Miriam ter Stege

Veldspeler

Miriam ter Stege
Leeftijd: 31

Zohra van Kruisbergen

Assistent-trainer

Zohra van Kruisbergen
Leeftijd: 29

Lysanne Cremers

Verdediger

Lysanne Cremers
Leeftijd: 35

Meike de Bruijn

Verdediger

Meike de Bruijn
Leeftijd: 20

Lisa Verdijk

Verdediger

Lisa Verdijk
Leeftijd: 28

Floor Daanen

Verdediger

Floor Daanen
Leeftijd: 27

Tyra Broeren

Verdediger

Tyra Broeren
Leeftijd: 23

Carina Lucassen

Middenvelder

Carina Lucassen
Leeftijd: 22

Hanne Wijnakker

Middenvelder

Hanne Wijnakker
Leeftijd: 30

Marijke  Everink

Middenvelder

Marijke Everink
Leeftijd: 34

Maud van Tienen

Middenvelder

Maud van Tienen
Leeftijd: 21

Celine van Bergen

Middenvelder

Celine van Bergen
Leeftijd: 33

Anne Menting

Middenvelder

Anne Menting
Leeftijd: 27

Kim Verdijk

Aanvaller

Kim Verdijk
Leeftijd: 28

Geeke onder de Linden

Aanvaller

Geeke onder de Linden
Leeftijd: 28

Suus Graat

Aanvaller

Suus Graat
Leeftijd: 20

Debbie Graat

Aanvaller

Debbie Graat
Leeftijd: 27

Naomi Hofmans

Aanvaller

Naomi Hofmans
Leeftijd: 20

Geert Haerkens

Leider

Geert Haerkens
Leeftijd: 53

Jan Wijnakker

Grensrechter

Jan Wijnakker
Leeftijd: 68

Blog

zichtbaar: 1 t/m 8 van de 8

Wedstrijden 27 maart en standen senioren

Zwaluw 1 speelde tegen Oostrum. Uit werd ietwat ongelukkig verloren tegen een team dat aardig bovenin meedraait. De Zwaluw ging er volle bak tegen aan, na de ongelukkige nederlaag afgelopen donderdag tegen Montagnards, waarin het een uitstekende mentaliteit liet zien. Het speelde de eerste 20 minuten continue op de helft van de tegenstander en had pech dat na een goede actie van Jeroen Thoonen de bal net niet op zijn plek kwam. Willem van Haren was er heel dichtbij, maar zijn schot werd op het laatst van richting veranderd. Tot de 32ste minuut leek er niets aan de hand, tot ineens Oostrum scoorde. Vlak voor rust was dit weer het geval en stond het tot een ieders verbazing 0-2. Een schot van Youri Geurts trof geen doel en het schot van Jeroen Thoonen even later, was illustrerend voor de fase van De Zwaluw. Een prima poging, niet zichtbaar voor de keeper, normaal zou je zeggen 100% goal. Echter verdween de bal tegen de hand van de keeper, die onwetende was van een zijn ‘glanzparade’. Als de bal er niet in wil, wordt het lastig. Na rust werd het snel 0-3 en ging sv Oostrum erop en verder erover. De Zwaluw deed wat het kon, maar slaagde er niet meer in op gang te komen. Sv Oostrum, liep nog uit tot 0-4, 0-5 en zelfs 0-6. De gifbeker moest helaas helemaal leeg. Het is vervelend dat het er even niet uitkomt, maar we weten wat erin zit. Aanstaande donderdag wacht de uitwedstrijd tegen SV Merselo. Komt allen onze Zwaluwmannen ondersteunen!

lees meer

Thommy Leninduan verlengt bij Vrouwen 1

Thommy Leninduan blijft ook in seizoen 2022/2023 trainer van De Zwaluw VR1. De in MIddelaar woonachtige trainer is bezig aan zijn eerste seizoen bij De Zwaluw. Leninduan heeft in het verleden zelf bij o.a. Vitesse'08, Olympia '18 en JVC Cuijk gespeeld en is bij deze verenigingen werkzaam geweest als trainer van diverse jeugdteams. 

Het enthousiasme, de visie en de kennis van Leninduan vallen goed bij de speelsters van Vrouwen 1. Leninduan en de speelsters kijken uit naar de verlengde samenwerking.

lees meer

Geboorte Floor Rongen

Op zaterdag 1 januari zijn Hanne en Martin trotse mama en papa geworden van Floor Rongen. De trotse ouders hebben een knallend oud en nieuw gevierd en 2022 kon niet mooier beginnen. Hanne voetbalt al een lange tijd bij de Zwaluwdames. Gefelicteerd en veel geluk voor het kersverse gezin namens de hele club. Welkom lieve Floor!

lees meer

Selecties senioren 17 oktober

Na de bloedstollende slotminuten vorige week, waarin De Zwaluw 1 op de valreep 1 punt wist binnen te slepen, staat dit weekeinde een uitwedstrijd tegen Heijen 1 op het programma. De Zwaluw 3 speelt op ons eigen sportpark tegen Achates 3. Ook de Zwaluw VR1 speelt thuis en ontvangt de dames van FCV. Venlo VR1. De Zwaluw 4 speelt uit tegen Vianen Vooruit 3. De Zwaluw 2, 5 en 6 zijn vrij. 

lees meer

Wedstrijden kermiszondag 10 oktober

Eindelijk mocht De Zwaluw 1 beginnen aan de competitie, nadat de 1ste week een vrije ronde was en vorige week de wedstrijd werd afgelast. Meteen kwam er een tegenstander van formaat middels Constantia uit Wanroij. De Zwaluw had het zwaar in het begin en na een minuut of 10 maakte Tim Blonk namens de gasten 0-1. Voor rust werd het 1-1 door een rake vrije trap van Jeroen Thoonen. Amper nadat de thee in de rust op was, kwam Constantia op 1-2 door Joeri van de Weijer. Daarna werd er mede door goed keeperswerk en verdedigende acties de stand behouden en in 90ste minuut mocht Willem van Haren aanleggen voor een vrije trap van de zijkant. Deze kwam voor het doel en Tom Willems schampte hem als laatste en zorgde voor dolle vreugde 2-2. Het harde werken van de ploeg van Michel van de Venn werd vandaag beloond met een fraai punt.

lees meer

Overzicht wedstrijden zondag 3 oktober

Deze zondag stond er een vol programma op de rol voor de seniorenteams van vv De Zwaluw. Aangezien het de hele nacht geregend had, was te voorzien dat er wellicht wedstrijden afgelast zouden gaan worden en dat bleek het geval. Zwaluw 1 moet nog een week langer wachten op de start van de competitie, omdat het veld in Beugen werd afgekeurd. Volgende week dan ‘eindelijk’ de seizoen ouverture tegen Constantia uit Wanroij.

lees meer

Kick-Off seizoen 21/22 met afscheidswedstrijd

Aanstaande zondag is het zover: De Kick-Off voor het seizoen 2021/2022! Normaal speelt De Zwaluw 1 op deze dag de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Dit jaar staat de wedstrijd tussen De Zwaluw 1 en een Zwaluw All Star team op het programma. Deze afscheidswedstrijd staat in het teken van voormalig Zwaluw 1-spelers Merijn Elbers, Jarno Kosman, Charl Prijs, Boyd van Sambeek en Stijn Jansen. In hun zelf samengestelde All Star team gaan ze om 14.30 uur aftrappen voor een duel van tweemaal 30 minuten.

lees meer

Selectie en vrouwen begonnen aan voorbereiding

Op een zonovergoten sportpark werkten vandaag onze selectie en dames hun eerste training af. Hoofdtrainer Michel van de Venn en zijn assistent Hans Geurts namen ieder een deel van de grote groep aanwezigen onder handen. Er werd een gevarieerde training opgezet op een prachtige grasmat. Het komend seizoen gaat De Zwaluw 1 strijden in de vierde klasse en is er met De Zwaluw 3 een tweede selectie team wat uit zal gaan komen in de reserve vijfde klasse. Op zondag 5 september beginnen beide teams aan hun bekeravontuur.

lees meer

Programma

 

Agenda

Er zijn voor dit team helaas geen agenda items beschikbaar.

Stand

Competitie

 

Beker

 

Uitslagen

 

Foto's

Er zijn voor dit team helaas (nog) geen foto's beschikbaar.

Aben Reclame Cuijk Kapsalon Annemarie Evelien Van Neerven Sport Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Autoservice VDB Kersten Assurantiƫn Spar Boere