De Zwaluw VR1

De Zwaluw VR1

Spelers

Ilse Aben

Keeper

Ilse Aben
Leeftijd: 34

Tyra Broeren

Verdediger

Tyra Broeren
Leeftijd: 20

Celine van Bergen

Verdediger

Celine van Bergen
Leeftijd: 31

Lysanne Cremers

Verdediger

Lysanne Cremers
Leeftijd: 32

Zohra van Kruisbergen

Verdediger

Zohra van Kruisbergen
Leeftijd: 26

Lisa Verdijk

Verdediger

Lisa Verdijk
Leeftijd: 25

Floor Daanen

Verdediger

Floor Daanen
Leeftijd: 24

Anne Menting

Middenvelder

Anne Menting
Leeftijd: 24

Hanne Wijnakker

Middenvelder

Hanne Wijnakker
Leeftijd: 27

Miranda Reijnen

Middenvelder

Miranda Reijnen
Leeftijd: 33

Debbie Graat

Middenvelder

Debbie Graat
Leeftijd: 24

Marijke  Everink

Middenvelder

Marijke Everink
Leeftijd: 31

Lianne Verdijk

Middenvelder

Lianne Verdijk
Leeftijd: 27

Verena Angenendt

Aanvaller

Verena Angenendt
Leeftijd: 19

Kim Verdijk

Aanvaller

Kim Verdijk
Leeftijd: 25

Geeke onder de Linden

Aanvaller

Geeke onder de Linden
Leeftijd: 25

Geert Haerkens

Leider

Geert Haerkens
Leeftijd: 50

Jort Hendriks

Leider

Jort Hendriks
Leeftijd: 30

Roy Gieben

Trainer

Roy Gieben
Leeftijd: 21

Jan Wijnakker

Grensrechter

Jan Wijnakker
Leeftijd: 65

Blog

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 23
  • pagina: 
  • 1
  • 3

Indelingen senioren seizoen 2020-2021

Het nieuwe voetbalseizoen krijgt steeds meer vorm. Corona heeft veel minder impact op het Nederlandse sociale leven, dan een aantal maanden geleden. Als er geen grote golf komt, dan mag er volgens de regering normaal aan het voetbalseizoen begonnen worden.

lees meer

Ben jij onze nieuwe keepster?

Wij zijn de dames van VV De Zwaluw uit Oeffelt, een leuk en gezellig damesteam dat voetbalt in de 5e klasse op de zondag. Afgelopen seizoen is onze keepster geblesseerd geraakt, waardoor ze noodgedwongen moet stoppen met voetbal, iets wat wij natuurlijk zeer betreuren. Dit betekent voor ons dat wij momenteel voor komend seizoen nog zonder keepster zitten.

lees meer

Ook senioren mogen weer gaan trainen

Nu de jeugd alweer twee weken aan het voetballen is, kreeg het bestuurd deze week te horen dat de regering middels een persconferentie heeft laten weten dat het ook voor onze volwassen leden weer mogelijk wordt om te gaan trainen. Dit houdt in dat VV De Zwaluw de trainingen voor de senioren wil herstarten vanaf maandag 11 mei. Via onderstaande documenten willen wij trainers en spelers laten weten welke afspraken er zijn gemaakt door het hoofdbestuur en de TC waardoor we de trainingen van ons geliefde spelletje weer kunnen hervatten op een verantwoorde manier. 

lees meer

Buurtvoetbaltoernooi afgelast

Na een succesvolle comeback vorig jaar stond het Buurtvoetbaltoernooi dit jaar voor 1 juni op de kalender. De organisatoren, het veteranen-team, hadden er zin in en waren er klaar voor om ook dit jaar weer een geweldig toernooi te organiseren. Maar toen was daar het Corona-virus en werd alles anders.

lees meer

Wedstrijden en standen zondag 8 maart

De Zwaluw 1 trad thuis aan tegen SIOL, een ploeg die al jaren prima draait in de vierde klasse. In de kermiswedstrijd was De Zwaluw nog veel te sterk voor Katwijkse club, maar het wist dat het vandaag scherp moest zijn en dat de tegenstander uit was op revanche. De eerste helft ging het duel aardig gelijk op. SIOL wist na 35 minuten op voorsprong te komen. Merijn Elbers maakte deze treffer een minuut later ongedaan door de 1-1 te maken.

lees meer

Tussenstanden senioren teams

Terwijl het frisse weer anders doet vermoeden, zijn enkele van onze seniorenteams al weer ontwaakt uit hun winterslaap. En dat in de derde week van januari al! Hoe doen De Zwaluw teams het en hoe staan ze er voor in de stand? Even een korte terugblik, zeker ook omdat niet iedereen over de voetbal.nl app beschikt.

lees meer

De Zwaluw bereikt akkoord met Roy Gieben en Rick Maassen

De Zwaluw bouwt voort op Roy Gieben en Rick Maassen. Onze vereniging heeft de twee jeugdige Oeffeltenaren, respectievelijk 21 en 20 jaar oud, namelijk ook voor volgend seizoen aan zich gebonden als trainers. De verlenging met Roy en Rick, beiden in het verleden speler op De Hogehoek, zorgt voor continuïteit bij De Zwaluw, aangezien zij al langer deel uitmaken van het technisch kader van de club.

lees meer

De Zwaluw 3 en 5 goed vertegenwoordigd op topscorerslijst

Tijdens de winterstop is het een mooi moment om te kijken naar de senioren clubtopscorerslijst. Nog altijd staan Milan Haerkens bovenaan. Zijn voorsprong groeide verder naar een verschil van vijf doelpunten. Toch maken de achtervolgers zeker nog kans omdat Milan binnenkort vanwege werkverplichtingen geruime tijd niet mee kan doen.

lees meer

18 januari is het weer zover: De Zwaluw dartsembassy!

Slijpt Uw pijlen want op deze dag zal wederom om de felbegeerde “Botden” Bokaal worden gestreden in de 18e editie van de Zwaluw Dartsembassy!

lees meer

Nederlaag met perspectieven voor Zwaluwdames

Deze zondag kwamen alleen de Zwaluw-vrouwen in actie, alle andere wedstrijden werden, door de slechte weeromstandigheden, gepaard met de condities van de velden die schreeuwen om winterstop, afgelast. Des te opmerkelijker was het dat uitgerekend de wedstrijd van ons damesteam doorging. Zij speelden tegen Achates in Ottersum en het pittoreske sportpark ligt om, nabij of beter zowat, in de Niers. Voorheen was het bij 2 druppels regen afgelast, maar nu afgelopen zomer de speelvelden opgehoogd zijn, kan het gras het water beter hebben en oogde de grasmat op het hoofdveld van buitenaf gezien op orde. Regenen deed het gedurende 2x45 minuten veel en de wind was nog een andere spelbreker van jewelste...

lees meer

Programma

 

Agenda

Er zijn voor dit team helaas geen agenda items beschikbaar.

Stand

Competitie

 

Beker

 

Uitslagen

 

Foto's

Er zijn voor dit team helaas (nog) geen foto's beschikbaar.

Kapsalon Annemarie Security Art Autoservice VDB Kombi Bouwmaterialen Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Evelien Kersten Assurantiƫn Van Alem Fotografie Spar Boere Atlantic Power Van Neerven Sport