De Zwaluw VR1

De Zwaluw VR1

Spelers

Ilse Aben

Keeper

Ilse Aben
Leeftijd: 33

Tyra Broeren

Verdediger

Tyra Broeren
Leeftijd: 20

Celine van Bergen

Verdediger

Celine van Bergen
Leeftijd: 30

Lysanne Cremers

Verdediger

Lysanne Cremers
Leeftijd: 32

Zohra van Kruisbergen

Verdediger

Zohra van Kruisbergen
Leeftijd: 26

Lisa Verdijk

Verdediger

Lisa Verdijk
Leeftijd: 25

Floor Daanen

Verdediger

Floor Daanen
Leeftijd: 24

Anne Menting

Middenvelder

Anne Menting
Leeftijd: 24

Hanne Wijnakker

Middenvelder

Hanne Wijnakker
Leeftijd: 27

Miranda Reijnen

Middenvelder

Miranda Reijnen
Leeftijd: 33

Debbie Graat

Middenvelder

Debbie Graat
Leeftijd: 23

Marijke  Everink

Middenvelder

Marijke Everink
Leeftijd: 31

Lianne Verdijk

Middenvelder

Lianne Verdijk
Leeftijd: 27

Verena Angenendt

Aanvaller

Verena Angenendt
Leeftijd: 19

Kim Verdijk

Aanvaller

Kim Verdijk
Leeftijd: 25

Geeke onder de Linden

Aanvaller

Geeke onder de Linden
Leeftijd: 25

Geert Haerkens

Leider

Geert Haerkens
Leeftijd: 50

Jort Hendriks

Leider

Jort Hendriks
Leeftijd: 29

Roy Gieben

Trainer

Roy Gieben
Leeftijd: 21

Jan Wijnakker

Grensrechter

Jan Wijnakker
Leeftijd: 64

Blog

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 19
  • pagina: 
  • 1

Wedstrijden en standen zondag 8 maart

De Zwaluw 1 trad thuis aan tegen SIOL, een ploeg die al jaren prima draait in de vierde klasse. In de kermiswedstrijd was De Zwaluw nog veel te sterk voor Katwijkse club, maar het wist dat het vandaag scherp moest zijn en dat de tegenstander uit was op revanche. De eerste helft ging het duel aardig gelijk op. SIOL wist na 35 minuten op voorsprong te komen. Merijn Elbers maakte deze treffer een minuut later ongedaan door de 1-1 te maken.

lees meer

Tussenstanden senioren teams

Terwijl het frisse weer anders doet vermoeden, zijn enkele van onze seniorenteams al weer ontwaakt uit hun winterslaap. En dat in de derde week van januari al! Hoe doen De Zwaluw teams het en hoe staan ze er voor in de stand? Even een korte terugblik, zeker ook omdat niet iedereen over de voetbal.nl app beschikt.

lees meer

De Zwaluw bereikt akkoord met Roy Gieben en Rick Maassen

De Zwaluw bouwt voort op Roy Gieben en Rick Maassen. Onze vereniging heeft de twee jeugdige Oeffeltenaren, respectievelijk 21 en 20 jaar oud, namelijk ook voor volgend seizoen aan zich gebonden als trainers. De verlenging met Roy en Rick, beiden in het verleden speler op De Hogehoek, zorgt voor continuïteit bij De Zwaluw, aangezien zij al langer deel uitmaken van het technisch kader van de club.

lees meer

De Zwaluw 3 en 5 goed vertegenwoordigd op topscorerslijst

Tijdens de winterstop is het een mooi moment om te kijken naar de senioren clubtopscorerslijst. Nog altijd staan Milan Haerkens bovenaan. Zijn voorsprong groeide verder naar een verschil van vijf doelpunten. Toch maken de achtervolgers zeker nog kans omdat Milan binnenkort vanwege werkverplichtingen geruime tijd niet mee kan doen.

lees meer

18 januari is het weer zover: De Zwaluw dartsembassy!

Slijpt Uw pijlen want op deze dag zal wederom om de felbegeerde “Botden” Bokaal worden gestreden in de 18e editie van de Zwaluw Dartsembassy!

lees meer

Nederlaag met perspectieven voor Zwaluwdames

Deze zondag kwamen alleen de Zwaluw-vrouwen in actie, alle andere wedstrijden werden, door de slechte weeromstandigheden, gepaard met de condities van de velden die schreeuwen om winterstop, afgelast. Des te opmerkelijker was het dat uitgerekend de wedstrijd van ons damesteam doorging. Zij speelden tegen Achates in Ottersum en het pittoreske sportpark ligt om, nabij of beter zowat, in de Niers. Voorheen was het bij 2 druppels regen afgelast, maar nu afgelopen zomer de speelvelden opgehoogd zijn, kan het gras het water beter hebben en oogde de grasmat op het hoofdveld van buitenaf gezien op orde. Regenen deed het gedurende 2x45 minuten veel en de wind was nog een andere spelbreker van jewelste...

lees meer

De Zwaluw krijgt lesje in effectiviteit

Het was al lang geleden dat Achilles Reek sparringpartner was van De Zwaluw, maar deze zondag stond de wedstrijd tegen de nummer twee op het programma. Het eerste half uur speelde De zwaluw uitstekend en de weer teruggekeerde Rinze bood Boyd een goede kans, maar zijn poging ging over. Niet veel later ging tot tweemaal toe een bal net naast de verkeerde kant van de paal. Aan de andere kant moest Koen al gauw zijn klasse tonen op een schot van afstand, maar was even later kansloos op een schitterende volley, welke in de lange hoek verdween. Pal voor de rust kwam Achilles Reek uit het niets op een 0-2 voorsprong. Een domper voor De Zwaluw dat die het niet meer te boven kwam.

lees meer

Eerste elftal ontvangt Achilles Reek 1

Na een gelijkspel tegen Toxandria 1 in Rijkevoort vorig weekeinde, ontvangt De Zwaluw 1 aanstaande zondag het eerste elftal van Achilles Reek. Het belooft geen makkelijke pot te worden. De ploeg heeft evenveel punten als de nummer 1 van de vierde klasse, maar komt door een minder doelsaldo uit op de tweede plaats. 

lees meer

Wisselende resultaten senioren De Zwaluw

De Zwaluw 1 trad aan tegen een oude bekende, Gassel. Binnen twee minuten kwam het op een achterstand doordat Stijn Caspers op onfortuinlijke wijze een voorzet in eigen doel werkte. Voor Charly Prijs zat even later de wedstrijd er al op, toen hij een fout in de opbouw moest herstellen en hard in botsing kwam met zijn tegenstander. Na dertien minuten brak De Zwaluw een keer uit en wist Bert de bal binnen te werken: 1-1.

lees meer

Eerste topscorerslijst seizoen 2019/2020

De bal rolt al enige weken en het doelnet heeft al vaak gebold voor onze senioren. Niets is zo heerlijk om na een fraaie actie of prachtige voorzet jouw team te laten scoren. Milan Haerkens wist dit seizoen al zes keer het net te vinden en staat daarmee op de eerste positie. Wout van den Born, Bas van den Bogaard en Rinze Verhoeven staan tweede met vijf doelpunten. Zowel Mike Langerak als Geeke onder de Linden scoorden tot nu toe vier maal.

Bekijk de meest recente topscorerslijst en regels hier.

lees meer

Programma

 

Agenda

Er zijn voor dit team helaas geen agenda items beschikbaar.

Stand

Competitie

 

Beker

 

Uitslagen

 

Foto's

Er zijn voor dit team helaas (nog) geen foto's beschikbaar.

Van Alem Fotografie Spar Boere Atlantic Power Autoservice VDB Security Art Van Neerven Sport Kombi Bouwmaterialen Kapsalon Annemarie Evelien Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Kersten Assurantiƫn