De Zwaluw VR1

De Zwaluw VR1

Spelers

Ilse Aben

Keeper

Ilse Aben
Leeftijd: 33

Tyra Broeren

Verdediger

Tyra Broeren
Leeftijd: 20

Celine van Bergen

Verdediger

Celine van Bergen
Leeftijd: 30

Lysanne Cremers

Verdediger

Lysanne Cremers
Leeftijd: 31

Zohra van Kruisbergen

Verdediger

Zohra van Kruisbergen
Leeftijd: 25

Lisa Verdijk

Verdediger

Lisa Verdijk
Leeftijd: 24

Floor Daanen

Verdediger

Floor Daanen
Leeftijd: 24

Anne Menting

Middenvelder

Anne Menting
Leeftijd: 24

Hanne Wijnakker

Middenvelder

Hanne Wijnakker
Leeftijd: 27

Miranda Reijnen

Middenvelder

Miranda Reijnen
Leeftijd: 33

Debbie Graat

Middenvelder

Debbie Graat
Leeftijd: 23

Marijke  Everink

Middenvelder

Marijke Everink
Leeftijd: 31

Lianne Verdijk

Middenvelder

Lianne Verdijk
Leeftijd: 27

Verena Angenendt

Aanvaller

Verena Angenendt
Leeftijd: 19

Kim Verdijk

Aanvaller

Kim Verdijk
Leeftijd: 24

Geeke onder de Linden

Aanvaller

Geeke onder de Linden
Leeftijd: 25

Geert Haerkens

Leider

Geert Haerkens
Leeftijd: 49

Jort Hendriks

Leider

Jort Hendriks
Leeftijd: 29

Roy Gieben

Trainer

Roy Gieben
Leeftijd: 21

Jan Wijnakker

Grensrechter

Jan Wijnakker
Leeftijd: 64

Blog

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 14
  • pagina: 
  • 1

Nederlaag met perspectieven voor Zwaluwdames

Deze zondag kwamen alleen de Zwaluw-vrouwen in actie, alle andere wedstrijden werden, door de slechte weeromstandigheden, gepaard met de condities van de velden die schreeuwen om winterstop, afgelast. Des te opmerkelijker was het dat uitgerekend de wedstrijd van ons damesteam doorging. Zij speelden tegen Achates in Ottersum en het pittoreske sportpark ligt om, nabij of beter zowat, in de Niers. Voorheen was het bij 2 druppels regen afgelast, maar nu afgelopen zomer de speelvelden opgehoogd zijn, kan het gras het water beter hebben en oogde de grasmat op het hoofdveld van buitenaf gezien op orde. Regenen deed het gedurende 2x45 minuten veel en de wind was nog een andere spelbreker van jewelste...

lees meer

De Zwaluw krijgt lesje in effectiviteit

Het was al lang geleden dat Achilles Reek sparringpartner was van De Zwaluw, maar deze zondag stond de wedstrijd tegen de nummer twee op het programma. Het eerste half uur speelde De zwaluw uitstekend en de weer teruggekeerde Rinze bood Boyd een goede kans, maar zijn poging ging over. Niet veel later ging tot tweemaal toe een bal net naast de verkeerde kant van de paal. Aan de andere kant moest Koen al gauw zijn klasse tonen op een schot van afstand, maar was even later kansloos op een schitterende volley, welke in de lange hoek verdween. Pal voor de rust kwam Achilles Reek uit het niets op een 0-2 voorsprong. Een domper voor De Zwaluw dat die het niet meer te boven kwam.

lees meer

Eerste elftal ontvangt Achilles Reek 1

Na een gelijkspel tegen Toxandria 1 in Rijkevoort vorig weekeinde, ontvangt De Zwaluw 1 aanstaande zondag het eerste elftal van Achilles Reek. Het belooft geen makkelijke pot te worden. De ploeg heeft evenveel punten als de nummer 1 van de vierde klasse, maar komt door een minder doelsaldo uit op de tweede plaats. 

lees meer

Wisselende resultaten senioren De Zwaluw

De Zwaluw 1 trad aan tegen een oude bekende, Gassel. Binnen twee minuten kwam het op een achterstand doordat Stijn Caspers op onfortuinlijke wijze een voorzet in eigen doel werkte. Voor Charly Prijs zat even later de wedstrijd er al op, toen hij een fout in de opbouw moest herstellen en hard in botsing kwam met zijn tegenstander. Na dertien minuten brak De Zwaluw een keer uit en wist Bert de bal binnen te werken: 1-1.

lees meer

Eerste topscorerslijst seizoen 2019/2020

De bal rolt al enige weken en het doelnet heeft al vaak gebold voor onze senioren. Niets is zo heerlijk om na een fraaie actie of prachtige voorzet jouw team te laten scoren. Milan Haerkens wist dit seizoen al zes keer het net te vinden en staat daarmee op de eerste positie. Wout van den Born, Bas van den Bogaard en Rinze Verhoeven staan tweede met vijf doelpunten. Zowel Mike Langerak als Geeke onder de Linden scoorden tot nu toe vier maal.

Bekijk de meest recente topscorerslijst en regels hier.

lees meer

Alleen Zwaluwdames weten te winnen

De Zwaluw 1 speelde zondag tegen koploper Juliana uit Mill en had mazzel, dat het niet binnen 5 minuten achter stond. Een Milse spits schoot voor open doel over de opvangnetten. Niet veel later rede Stijn knap op een inzet van dichtbij. Het eerste half uur speelde De Zwaluw verdienstelijk mee en kwam op een 1-0 voorsprong. Rinze veroverde de bal met een sliding, draaide kort en schoot met een verrassende stuit de 1-0 achter de doelman van Juliana. Rinze moest daarna helaas het veld geblesseerd verlaten, waardoor er wat omzettingen werden gedaan.

lees meer

Zwaluwbode

We staan weer aan het begin van een nieuw voetbalseizoen. Aanstaand weekend gaat de competitie weer van start voor alle jeugd- en seniorenteams. Voor het eerste elftal betekent dit een hernieuwde kennismaking met de vierde klasse na een verdiende promotie.

lees meer

Kick-off op zondag 22 september

Op zondag 22 september vindt weer onze traditionele seizoen-opening plaats met de eerste thuiswedstrijd van het eerste elftal tegen de kampioen van vorig seizoen SCV’58. Voor ons eerste elftal de eerste wedstrijd in de vierde klasse na de promotie van vorig seizoen. Het belooft een mooie wedstrijd te worden tussen de teams die vorig jaar nog streden om het kampioenschap in de vijfde klasse.

lees meer

Laatste duels voor aanvang competitie

De laatste bekerronde voor de start van seizoen 2019/2020 is ook de laatste kans voor De Zwaluw 1 om niet puntenloos uitgeschakeld te worden. De ploeg neemt het op tegen vijfdeklasser SVOC'01 1. De ploeg uit Oirlo staat vierde en wist in de vorige twee wedstrijden ook geen punten te behalen.

lees meer

Kans op revanche in tweede bekerduel

De tweede speelronde van de districtsbeker (Zuid 2) staat voor de deur. Zowel bij de jeugd als de senioren heeft De Zwaluw meerdere teams afgevaardigd. Ons eerste elftal begon vorige week niet goed aan het toernooi, met een 2-0 nederlaag in Blitterswijck bij BVV'27, dat dit seizoen ook uitkomt in de vierde klasse, alleen dan in een andere regio.

lees meer

Programma

 

Agenda

Stand

Competitie

 

Beker

 

Uitslagen

 

Foto's

Er zijn voor dit team helaas (nog) geen foto's beschikbaar.

Kersten Assurantiƫn Van Alem Fotografie Van Neerven Sport Security Art Kombi Bouwmaterialen Kapsalon Annemarie Atlantic Power Autoservice VDB Evelien Spar Boere Bouwbedrijf Kerstens V.O.F.