Schwalbe toernier

Vorig jaar, in 2016, vond het eerste Das J&S Elektrotechniek Schwalbe toernier plaats. Veel gezelligheid, voetbal en een heerlijk zonnetje zorgden ervoor dat het een topdag werd. Voor herhaling vatbaar, en dat gebeurd dus ook. Dit jaar zal het toernooi gehouden worden op zaterdag 27 mei.

Het toernooi wordt zelfs uitgebreid met een vrouwen poule en een veteranen poule, naast de lagere elftallen poule die er al was. Het programma start om 11:00 uur met een gezamelijk ontbijt. Naast het 7-tegen-7 toernooi is er ook een barbeque, een springkussen voor de kinderen en de dag wordt afgesloten met een feestavond. De muziek wordt verzorgd door DJ Arno. Ook zal deze avond de Engelse FA cup finale live worden uitgezonden op een groot scherm. Voldoende ingrediënten voor opnieuw een prachtige dag!

Schrijf je dus snel in voor het toernooi, want vol=vol. Het inschrijfgeld bedraagt 25 euro per team. Inschrijven kan via dit formulier. Meer informatie is te vinden op de facebookpagina. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de organisatie.

Evelien Spar Boere Van Alem Fotografie Van Neerven Sport Atlantic Power Kapsalon Annemarie Kersten Assurantiƫn Hoofdsponsor Security Art