De Zwaluw 4

De Zwaluw 4

Spelers

Cas Broekmeijer

Veldspeler

Cas Broekmeijer

Tim  Hendriks

Keeper

Tim Hendriks
Leeftijd: 32

Dennis Verwoert

Veldspeler

Dennis Verwoert
Leeftijd: 24

Ivo Broekmeijer

Veldspeler

Ivo Broekmeijer
Leeftijd: 20

Marcel  Hoesen

Verdediger

Marcel Hoesen
Leeftijd: 44

Chiel  Morren

Verdediger

Chiel Morren
Leeftijd: 41

Marc  Hoesen

Verdediger

Marc Hoesen
Leeftijd: 44

Job Tijsen

Middenvelder

Job Tijsen
Leeftijd: 25

Mark  Bovenkerk

Middenvelder

Mark Bovenkerk
Leeftijd: 37

Leon Kerstens

Aanvaller

Leon Kerstens
Leeftijd: 22

Paul van Asten

Aanvaller

Paul van Asten
Leeftijd: 43

Kris van den Bogaard

Aanvaller

Kris van den Bogaard
Leeftijd: 32

Bram  Coenen

Aanvaller

Bram Coenen
Leeftijd: 35

Tom  Verbroekken

Aanvaller

Tom Verbroekken
Leeftijd: 30

Michel Jansen

Aanvaller

Michel Jansen
Leeftijd: 32

Bas van den Boogaard

Aanvaller

Bas van den Boogaard
Leeftijd: 43

Bert  Fransen

Leider

Bert Fransen
Leeftijd: 43

Leon  Hoesen

Leider

Leon Hoesen
Leeftijd: 45

Blog

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 44

Harm Miggiels clubtopscorer met 28 doelpunten!

Het kon bijna niet anders! Met een voorsprong van maar liefst 8 doelpunten op de nummer twee, is Harm Miggiels topscorer van het seizoen 2018-2019 geworden! Hij komt uit op een puntentotaal van 33,04. Ruud Maas, speler van De Zwaluw 5, eindigt op de tweede plek met 20 doelpunten en 23,6 punten. Geeke Onder de Linden van De Zwaluw Dames maakt het podium compleet met 20,06 punten door dit seizoen 17 keer het net te vinden. In totaal wisten er 75 leden van onze seniorenteams dit seizoen te scoren. 

lees meer

Indelingen Senioren seizoen 2019-2020

Na de indelingen van onze jeugdteams zijn nu ook de selecties van onze senioren teams bekend voor het seizoen 2019-2020. Bekijk hier de indelingen van alle senioren teams met onder andere de selectie van het eerste en tweede elftal. 

lees meer

Vernieuwde pagina J&S Schwalbe toernier

Direct na de zomerstop is het jaarlijks terugkerende senioren Das J&S Electrotechniek Schwalbe toernier. Een supergezellig evenement voor zowel dames als heren. De pagina op onze website, waar meer informatie te vinden is, is vernieuwd. Bekijk deze pagina via deze link. We hopen jullie in augustus weer te kunnen begroeten!

lees meer

De Zwaluw 4 eindigt seizoen in mineur

Op een schitterende woensdagavond speelde drie Oeffeltse teams 4, 5 en de A1 hun laatste wedstrijd van het seizoen. Voor het vierde elftal van de blauwwitte vogels was het een duel om afstand te doen van de laatste plaats. Tegen het drie plaatse hogerstaande Achates moest er dan wel gewonnen worden door de mannen van de afscheidnemende coach Bert Fransen. Met een aantal aanvullingen waaronder Frenkie de Jong, gingen de mannen vol aan de bak.

lees meer

De Zwaluw 4 verlaat laatste plek

't Vierd zag veel wedstrijden afgelast worden tijdens de eerste seizoenshelft en tijdens de winter. Dat betekent dat er veel inhaalwedstrijden op het programma staan voor de mannen van Bert Fransen. De laatste twee wedstrijden zijn door Tim Hendriks hieronder samengevat.

lees meer

Laatste speelrondes: periodetitel voor Zwaluw 1?

De Zwaluw 1 speelt zondag tijdens de laatste speelronde een ware derby tegen Vios'38. Na de winst op Fiducia vorige week is de nacompetitie binnen handbereik. Wie de periodetitel pakt wordt aanstaande zondag uitgemaakt op de Hogehoek. Het belooft een spannende pot te worden tegen de huidige nummer twee. 

lees meer

Heijen 3 maatje te groot voor Zwaluw 4

Op zondag 12 mei, Moederdag, mocht Zwaluw 4 aantreden uit tegen Heijen 3. Thuis werd hier knap een punt tegen gepakt. Toch wist Zwaluw 4 dat Heijen 3 een goed voetballende ploeg is, die al jaren bovenin mee draait. Met wederom de versterking van veteranen Kars & Frank werd vandaag de reis naar het Heijense gemaakt, alwaar zonder omweg en zonder bochten het sportpark gevonden werd. Bert was iets minder scherp dan normaal, en fopte de groep nog met de zoektocht naar een sleutel voor het ultra-kleine hok waar niet eens alle aanwezigen konden zitten. In deze bunker werd wat gegrapt en gegrold waarna de warming-up gedaan kon worden.

lees meer

Attractief Zwaluw 4 wint opnieuw van Milsbeek

Zondag 5 mei Bevrijdingsdag, voor ons Nederlanders nog altijd een dag van betekenis en terecht, want vrijheid is een van de grootste goeden die een mens kan hebben. Voor een hoop lieden ook een dag dat er vanwege afgelastingen ingehaald moest worden. Zo ook voor de voetballers van Bert Fransen, die met trots en passie de laatste weken het blauwwitte De Zwaluw 4 shirt met de opdruk Nillezen transport, heldhaftig weten te verdedigen. Deze zondag mocht het aantreden tegen SV Milsbeek 3, een team dat een week of 2 eerder ook sparringpartner was op de Witte Donderdag. Bert moest grabbelen in de ton, maar formeerde een (h)echte formatie. De ballen, waterzak en flessen waren zoek, een teken van het naderende seizoen einde. Eens kijken vanaf het front hoe de mannen van Bert Fransen het ervan af brachten.

lees meer

Werkvoetbal levert De Zwaluw 4 punt op

Anderhalve week na de overwinning bij Milsbeek 3 (3-4) op witte donderdag trad De Zwaluw 4 alweer aan tegen DSV 6, een ploeg waartegen het een paar weken eerder al had gespeeld in Oeffelt. Toen gingen De Snel Voeters met drie punten naar huis na een redelijk gelijk opgaande strijd. Omdat leider Bert nogal wat afmeldingen kreeg, was de selectie niet ruim gevuld en moest er voor dit duel geshopt worden bij andere seniorenteams.

lees meer

Selecties Koningsweekend

De dag na Koningsdag speelt De Zwaluw 1 thuis tegen Merselo 1, dat zevende staat in de vijfde klasse. Eerder dit seizoen wisten beide ploegen niet verder te komen dan een gelijkspel. Het vertrouwen is er zeker na de grote overwinning op HRC'27. 

lees meer

Programma

 

Agenda

Er zijn voor dit team helaas geen agenda items beschikbaar.

Stand

Competitie

 

Beker

 

Uitslagen

 

Foto's

Er zijn voor dit team helaas (nog) geen foto's beschikbaar.

Van Alem Fotografie Security Art Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Autoservice VDB Van Neerven Sport Kersten Assurantiën Evelien Spar Boere Kombi Bouwmaterialen Atlantic Power Kapsalon Annemarie