De Zwaluw 4

De Zwaluw 4

Spelers

Cas Broekmeijer

Veldspeler

Cas Broekmeijer

Tim  Hendriks

Keeper

Tim Hendriks
Leeftijd: 32

Dennis Verwoert

Veldspeler

Dennis Verwoert
Leeftijd: 24

Ivo Broekmeijer

Veldspeler

Ivo Broekmeijer
Leeftijd: 20

Marcel  Hoesen

Verdediger

Marcel Hoesen
Leeftijd: 43

Chiel  Morren

Verdediger

Chiel Morren
Leeftijd: 41

Marc  Hoesen

Verdediger

Marc Hoesen
Leeftijd: 43

Job Tijsen

Middenvelder

Job Tijsen
Leeftijd: 25

Mark  Bovenkerk

Middenvelder

Mark Bovenkerk
Leeftijd: 37

Leon Kerstens

Aanvaller

Leon Kerstens
Leeftijd: 22

Paul van Asten

Aanvaller

Paul van Asten
Leeftijd: 43

Kris van den Bogaard

Aanvaller

Kris van den Bogaard
Leeftijd: 32

Bram  Coenen

Aanvaller

Bram Coenen
Leeftijd: 35

Tom  Verbroekken

Aanvaller

Tom Verbroekken
Leeftijd: 29

Michel Jansen

Aanvaller

Michel Jansen
Leeftijd: 32

Bas van den Boogaard

Aanvaller

Bas van den Boogaard
Leeftijd: 43

Bert  Fransen

Leider

Bert Fransen
Leeftijd: 43

Leon  Hoesen

Leider

Leon Hoesen
Leeftijd: 45

Blog

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 34

De Zwaluw 4 pakt de punten op witte donderdag

Op een doordeweekse donderdagavond stond voor de Zwaluw 4 een inhaalwedstrijd in en tegen Milsbeek op het programma. Voor de Zwaluw de nog enige unieke tegenstander in het tot dusver niet al te succesvolle seizoen. Op een donderdagavond is het vaak spelers harken tot en met en zo ook deze donderdagavond. Toch kwam Bert tot een 14-tal spelers, al volgde er nog een late afmeldingen en ook Bas was niet fit genoeg om te starten. Al met al dus geen al te ruime selectie die de klus moest gaan klaren in de hoop Zwaluw 4 wat meer naar boven te brengen in de ranglijst. Er mocht gespeeld worden op een fraaie grasmat, die het veld aan de Zwarteweg rijk is. De lampen stonden al aan voor deze avondwedstrijd waar de wind zeker aanwezig was.

lees meer

De Zwaluw 4 verzuimd Toxandria te verslaan

Het heeft zowat gevroren als op deze zondagochtend het vierde elftal mag afreizen naar Rijkevoort. Daar mag worden gespeeld tegen de plaatselijk trots, Toxandria, 4 welke twee weken eerder sparringpartner was in de eerste overwinning van het seizoen van De Zwaluw 4.

lees meer

Eerste ontmoeting De Zwaluw 4 en SV Milsbeek 3

Aanstaande donderdag staat De Zwaluw 4 voor het eerst dit seizoen tegenover de huidige nummer acht van de 6e klasse. De aanvang van deze inhaalwedstrijd is on 20.00 uur in Milsbeek.

lees meer

De Zwaluw 4 delft onderspit tegen DSV

Op deze zonnige 7de van april mocht De Zwaluw 4 aantreden tegen het zesde elftal van DSV uit Sint Anthonis. Het sportpark oplopende viel al gelijk op dat ook deze ploeg beschikte over uit de kluiten gewassen spelers. Familie van het kampioensteam alias de Noormannen een paar jaar terug? Enfin het Leek er andermaal opdat er gewoon goede grond is in en rondom Sint Anthonis.  

lees meer

Eindelijk een overwinning voor De Zwaluw 4

Maart roert zijn staart is een spreekwoord dat slaat op het weer en het onvoorspelbare gedrag van dit fenomeen an sich. Wanneer je een praatje wilt aanknopen begin je vaak over het weer, en ook prachtige spreekwoorden zijn eraan gerelaaterd. Maart roert zijn staart, er kan dus van alles gebeuren kortweg gezegd, maar zou dit spreekwoord niet een nog diepere betekenis hebben? Misschien op iets dat wat wekelijks bijna een miljoenen mensen bezighoud? Zoals de voetbalsport? 

lees meer

Strijdvaardig Zwaluw 4 nipt ten onder

Het is momenteel harken geblazen voor de leiders van de lagere elftallen. Zo ook bij De Zwaluw 4 deze zondag voor de uitwedstrijd tegen Achates 5. Met slechts twaalf man, onder wie een speler die de dagen ervoor ziek was, een die op de weg terug is van een blessure, een die onder de pijnstilling zit vanwege rugklachten en een die slechts een helft kon spelen. Het is dus allesbehalve een ‘keuze-is-reuze’ voor coach Bert momenteel. 

lees meer

Het buurtvoetbaltoernooi is weer terug!

Het is alweer enige jaren geleden dat de veteranen van onze club het buurtvoetbaltoernooi organiseerden. Dit jaar gaan de mannen van ‘de Vets’ dit toernooi nieuw leven inblazen. Om precies te zijn op zondag 2 juni, het eerste weekend na de reguliere competities. Dan zal op ons sportpark gestreden worden tussen de diverse buurten. 

lees meer

De Zwaluw 4 moet meerdere erkennen in DWSH’18 5

Ondanks een stortvloed aan regen door de week heen, mocht De Zwaluw toch aantreden voor een wedstrijd voetballen. Dit alles thuis op het vertrouwde derde veld tegen DWSH’18 5. Uit voetbalde De Zwaluw bijzonder leuk mee, maar verloor het door enkele prachtige goals en dodelijk efficientie met ruime cijfers, 6-2 op een novemberzondag in Sint Hubert.

lees meer

De bol rolt eindelijk weer eens voor Zwaluw 4

26 november 2018 speelde De Zwaluw 4 haar (voorlopig) laatste wedstrijd in het seizoen 2018-2019, hierna was het weer spelbreker en kon er niet gebald worden. Deze zondag onder fantastische omstandigheden eindelijk wel weer eens. Om het team compleet te krijgen kreeg het versterking van Dick van de Veteranen en Ronald van Zwaluw 5. Voorafgaand aan het duel hield Bert een bespreking in de bestuurskamer. En nee dit ging niet over opkomende backs over omschakeling van verdediging naar aanval, balbezit tegenstander, vroeg storen of over andere loze voetbalkreten als hoog druk zetten. Neen, Bert riep het team bij een om te vertellen dat er een minuut stilte gehouden ging worden voor een rotziekte, welke ook in het Zwaluw 4 kamp noodlottig is voorgekomen en dat er voor teamgenoot Paul gecollecteerd ging worden om de actie Alpe d’Huzes te bespoedigen. 

lees meer

De Zwaluw op weg naar een hoge klassering

Wie op de ranglijst kijkt zal zien dat De Zwaluw 1 op een zevende plaats staat. Maar met drie wedstrijden minder gespeeld dan de huidige koploper én een puntenverschil van zeven lijkt een hoge klassering zeker haalbaar. Daarvoor moet er wel gewonnen worden tegen Astrantia 1. In het voorjaar eindigde het duel in een gelijkspel: 2-2. 

lees meer

Programma

 

Agenda

Stand

Competitie

 

Beker

 

Uitslagen

 

Foto's

Er zijn voor dit team helaas (nog) geen foto's beschikbaar.

Security Art Van Neerven Sport Spar Boere Kapsalon Annemarie Evelien Hoofdsponsor Kersten Assurantiën Van Alem Fotografie Atlantic Power