De Zwaluw 4

De Zwaluw 4

Spelers

Cas Broekmeijer

Veldspeler

Cas Broekmeijer

Tim Hendriks

Keeper

Tim Hendriks
Leeftijd: 32

Dennis Verwoert

Veldspeler

Dennis Verwoert
Leeftijd: 23

Ivo Broekmeijer

Veldspeler

Ivo Broekmeijer
Leeftijd: 20

Marcel Hoesen

Verdediger

Marcel Hoesen
Leeftijd: 43

Chiel Morren

Verdediger

Chiel Morren
Leeftijd: 41

Marc Hoesen

Verdediger

Marc Hoesen
Leeftijd: 43

Job Tijsen

Middenvelder

Job Tijsen
Leeftijd: 25

Mark Bovenkerk

Middenvelder

Mark Bovenkerk
Leeftijd: 36

Leon Kerstens

Aanvaller

Leon Kerstens
Leeftijd: 22

Paul van Asten

Aanvaller

Paul van Asten
Leeftijd: 42

Kris van den Bogaard

Aanvaller

Kris van den Bogaard
Leeftijd: 31

Bram Coenen

Aanvaller

Bram Coenen
Leeftijd: 35

Tom Verbroekken

Aanvaller

Tom Verbroekken
Leeftijd: 29

Michel Jansen

Aanvaller

Michel Jansen
Leeftijd: 31

Bas van den Boogaard

Aanvaller

Bas van den Boogaard
Leeftijd: 43

Bert Fransen

Leider

Bert Fransen
Leeftijd: 42

Leon Hoesen

Leider

Leon Hoesen
Leeftijd: 45

Blog

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 19
 • pagina: 
 • 1

Laatste wedstrijden voor de winterstop

De Zwaluw veroverde twee weken geleden de tweede plek. Als de Oeffeltenaren met deze klassering de winterstop in willen gaan moet er in eigen huis gewonnen worden van Merselo. Als de uitslagen in de andere wedstrijden zondag en volgende week meezitten, vervolgt 't Urst de competitie in 2019 als hoogst geklasseerde achtervolger van SCV'58.

lees meer

Zaterdag 12 Januari is het weer zover!

Slijpt uw pijlen want op deze dag zal wederom om de felbegeerde “Botden” Bokaal worden gestreden in de zeventiende editie van de Zwaluw Dartsembassy!

lees meer

De Zwaluw op bezoek bij GVV '57 1 in Grave

Waar De Zwaluw vorige week 3 punten pakte tegen HRC'27 1, was GVV '57 1 een weekend rust gegund. Met nog twee speelronden te gaan voor de winterstop staat de ploeg uit Grave op de vierde plaats. Ons De Zwaluw staat tweede. Het moet wel gezegd worden dat De Zwaluw door de rustdag van GVV '57 een wedstrijd meer gespeeld heeft en het gat naar de nummer vier maar twee punten is. Dit maakt deze wedstrijd van groot belang. Wil De Zwaluw met een hoge klassering de winterstop ingaan dan moeten er zondag drie punten worden gepakt. 

lees meer

Efficiëntie en prachtgoals bezorgen Zwaluw 4 nederlaag

Na de teloorgang tegen Vios 38 2 met 0-8, waar we ons de moeite hebben bespaard om dit te verslaan. Immers heeft die tegenstander niets in deze klasse te zoeken en is ieder woord er een te veel. Verslagen zonder verslag noemt men dat ook wel. Enige hoogtepunt vorige week was de opmerking vooraf van Bert, toen Bas aangaf in de krat bidons te missen, waarop Bert tegen Bas aangaf hij ook weleens kansen mistte. Buiten dat stonden er 2 verschillende soorten hoekvlaggen op het veld en was het positief te zien dat Guus alle in goede banen had geleid.

lees meer

Grote subtop in topscorerslijst

Op de clubtopscorerslijst staan inmiddels 45 spelers. Met name in de top kwamen er weer een aantal doelpunten bij. Na topscorer Geeke onder de Linden (zeven doelpunten) staan liefst zes spelers staan op vijf doelpunten en vijf spelers op vier treffers. Daarna volgt een groot gat naar een grote groep met twee of een doelpunt(en).

lees meer

Vol thuisprogramma senioren

Hoewel De Zwaluw 1 dit weekend vrij heeft in verband met een inhaal- en bekerprogramma, is het toch een drukke dag op sportpark Hogehoek. Vier seniorenelftallen voetballen zondag een thuiswedstrijd. Daarom wijkt De Zwaluw 2 van het gebruikelijke aanvangstijdstip van 11:00 uur af (nieuwe speeltijd 13:00). De mannen van Henri Lamers spelen tegen Elsendorp 2.

lees meer

Zwoegend De Zwaluw 4 pakt knap punt

Na een voetbal loze week waarin de koppen bij elkaar werden gestoken over hoe nu verder bleef De Zwaluw 4 in leven en kon er weer gedaan worden, waar men allemaal voor komt, gewoon lekker voetballen. Wel zou vandaag een hele zware kluif begroet worden, want De Zwaluw 4 speelde tegen nummer 2 Heijen 3, wat veelal met grote cijfers het veld verlaat.

lees meer

Kan De Zwaluw zich dit weekeinde revancheren?

Waar De Zwaluw vorige week faalde tegen Menos, zal het elftal van Dennis Kroes zich deze week moeten herstellen om haar positie in de top van de vijfde klasse te behouden. Deze week zal ons eerste elftal de grasmat op de Hogehoek betreden om het op te nemen tegen SV DWSH'18 1. De bezoekers zullen ongetwijfeld hoop hebben op een goede afloop, maar De Zwaluw 1 is erop gebrand zich weer te bewijzen. 

lees meer

De Zwaluw organiseert bockbieravond!

Aan het weer is het niet te merken, maar de tijd voor bockbier is weer aangebroken. Om de doorsnee donderdag een herfstachtige twist te geven organiseert De Zwaluw op 1 november een bockbieravond. Naast ons standaard biertje van Bavaria kun je deze avond de herfst proeven met maar liefst drie soorten bockbier van de tap!

lees meer

Selecties laatste speeldag van oktober

Tijdens de laatste speeldag van oktober neemt ons vlaggenschip het op tegen Menos 1, de hekkensluiter van de vijfde klasse. De mannen uit Landhorst hebben dit seizoen nog geen punt weten te bemachtigen. Zondag zal het ze ook niet makkelijk gemaakt worden door De Zwaluw 1, nummer twee van de competitie.

lees meer

Programma

 

Agenda

Stand

Competitie

 

Beker

 

Uitslagen

 

Foto's

Er zijn voor dit team helaas (nog) geen foto's beschikbaar.

Van Alem Fotografie Spar Boere Van Neerven Sport Kersten Assurantiën Evelien Kapsalon Annemarie Atlantic Power Hoofdsponsor Security Art