De Zwaluw Veteranen

De Zwaluw Veteranen

Spelers

Wim  Goossens

Keeper

Wim Goossens
Leeftijd: 52

Hans van Tits

Verdediger

Hans van Tits
Leeftijd: 57

Geert Thielen

Verdediger

Geert Thielen
Leeftijd: 60

Frank van Elst

Verdediger

Frank van Elst
Leeftijd: 35

Frank de Bruijn

Verdediger

Frank de Bruijn
Leeftijd: 50

Leon  Hoesen

Verdediger

Leon Hoesen
Leeftijd: 45

Erik Verheijen

Verdediger

Erik Verheijen
Leeftijd: 48

Marco Fleuren

Middenvelder

Marco Fleuren
Leeftijd: 51

Peter Thoonen

Middenvelder

Peter Thoonen
Leeftijd: 55

Arno van Haren

Middenvelder

Arno van Haren
Leeftijd: 57

René Visser

Middenvelder

René Visser

Giel  Ermers

Middenvelder

Giel Ermers
Leeftijd: 31

Theo Jans

Middenvelder

Theo Jans
Leeftijd: 53

Felix Hermens

Aanvaller

Felix Hermens
Leeftijd: 53

Kenneth Poels

Aanvaller

Kenneth Poels
Leeftijd: 47

Wout van de Born

Aanvaller

Wout van de Born
Leeftijd: 55

Theo Jansen

Aanvaller

Theo Jansen
Leeftijd: 56

Mark  Derks

Aanvaller

Mark Derks
Leeftijd: 38

Marius Gieben

Aanvaller

Marius Gieben
Leeftijd: 54

Erik Kersten

Leider

Erik Kersten
Leeftijd: 56

Blog

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 22
  • pagina: 
  • 1
  • 3

Harm Miggiels clubtopscorer met 28 doelpunten!

Het kon bijna niet anders! Met een voorsprong van maar liefst 8 doelpunten op de nummer twee, is Harm Miggiels topscorer van het seizoen 2018-2019 geworden! Hij komt uit op een puntentotaal van 33,04. Ruud Maas, speler van De Zwaluw 5, eindigt op de tweede plek met 20 doelpunten en 23,6 punten. Geeke Onder de Linden van De Zwaluw Dames maakt het podium compleet met 20,06 punten door dit seizoen 17 keer het net te vinden. In totaal wisten er 75 leden van onze seniorenteams dit seizoen te scoren. 

lees meer

Indelingen Senioren seizoen 2019-2020

Na de indelingen van onze jeugdteams zijn nu ook de selecties van onze senioren teams bekend voor het seizoen 2019-2020. Bekijk hier de indelingen van alle senioren teams met onder andere de selectie van het eerste en tweede elftal. 

lees meer

Vernieuwde pagina J&S Schwalbe toernier

Direct na de zomerstop is het jaarlijks terugkerende senioren Das J&S Electrotechniek Schwalbe toernier. Een supergezellig evenement voor zowel dames als heren. De pagina op onze website, waar meer informatie te vinden is, is vernieuwd. Bekijk deze pagina via deze link. We hopen jullie in augustus weer te kunnen begroeten!

lees meer

Laatste speelrondes: periodetitel voor Zwaluw 1?

De Zwaluw 1 speelt zondag tijdens de laatste speelronde een ware derby tegen Vios'38. Na de winst op Fiducia vorige week is de nacompetitie binnen handbereik. Wie de periodetitel pakt wordt aanstaande zondag uitgemaakt op de Hogehoek. Het belooft een spannende pot te worden tegen de huidige nummer twee. 

lees meer

Selecties Koningsweekend

De dag na Koningsdag speelt De Zwaluw 1 thuis tegen Merselo 1, dat zevende staat in de vijfde klasse. Eerder dit seizoen wisten beide ploegen niet verder te komen dan een gelijkspel. Het vertrouwen is er zeker na de grote overwinning op HRC'27. 

lees meer

Het buurtvoetbaltoernooi is weer terug!

Het is alweer enige jaren geleden dat de veteranen van onze club het buurtvoetbaltoernooi organiseerden. Dit jaar gaan de mannen van ‘de Vets’ dit toernooi nieuw leven inblazen. Om precies te zijn op zondag 2 juni, het eerste weekend na de reguliere competities. Dan zal op ons sportpark gestreden worden tussen de diverse buurten. 

lees meer

De Zwaluw op weg naar een hoge klassering

Wie op de ranglijst kijkt zal zien dat De Zwaluw 1 op een zevende plaats staat. Maar met drie wedstrijden minder gespeeld dan de huidige koploper én een puntenverschil van zeven lijkt een hoge klassering zeker haalbaar. Daarvoor moet er wel gewonnen worden tegen Astrantia 1. In het voorjaar eindigde het duel in een gelijkspel: 2-2. 

lees meer

De Zwaluw naar de nieuwe koploper

Vorige week ging SCV'58, dat bijna de hele eerste seizoenshelft bovenaan staat, onderuit tegen DWSH'18. De concurrenten wisten te profiteren van deze misstap. Holthees/Smakt passeerde de Velpse club en mag zich de nieuwe trotse koploper noemen. Ook voor De Zwaluw gloort er nu weer hoop op een betere klassering. Maar daarbij begint het natuurlijk eerst met de eigen wedstrijden winnen. Holthees/Smakt - De Zwaluw is daarom een erg belangrijke topper.

lees meer

Zwaluw Dartsembassy in aantocht

Slijpt uw pijlen want op zaterdag 12 januari zal er wederom om de felbegeerde 'Botden' Bokaal worden gestreden in de zeventiende editie van de Zwaluw Dartsembassy. Het toernooi duurt van 19.00 tot 01.00 uur, er wordt gespeeld een poulesysteem. Hierdoor blijven ook de mindere dartgoden onder ons toch de hele avond lekker een pijltje gooien. 

lees meer

Ruud als topscorer de winterstop in

Met elf doelpunten staat Ruud Maas bovenaan de laatste topscorerslijst van 2018. De goaltjesdief heeft een doelpunt meer gemaakt dan de nummer twee, Harm Miggiels. Geeke deelt met haar zeven doelpunten de derde plek met Rick. Daarna volgen, Bas, Tom, Jeroen, Willem, Peter en Boyd. Zij staan allemaal op vijf doelpunten.

lees meer

Programma

Agenda

Er zijn voor dit team helaas geen agenda items beschikbaar.

Stand

Uitslagen

Foto's

Er zijn voor dit team helaas (nog) geen foto's beschikbaar.

Kersten Assurantiën Autoservice VDB Spar Boere Kapsalon Annemarie Van Alem Fotografie Kombi Bouwmaterialen Security Art Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Van Neerven Sport Atlantic Power Evelien