De Zwaluw Veteranen

De Zwaluw Veteranen

Spelers

Wim  Goossens

Keeper

Wim Goossens
Leeftijd: 52

Hans van Tits

Verdediger

Hans van Tits
Leeftijd: 57

Geert Thielen

Verdediger

Geert Thielen
Leeftijd: 60

Frank van Elst

Verdediger

Frank van Elst
Leeftijd: 34

Frank de Bruijn

Verdediger

Frank de Bruijn
Leeftijd: 50

Leon  Hoesen

Verdediger

Leon Hoesen
Leeftijd: 45

Erik Verheijen

Verdediger

Erik Verheijen
Leeftijd: 47

Marco Fleuren

Middenvelder

Marco Fleuren
Leeftijd: 51

Peter Thoonen

Middenvelder

Peter Thoonen
Leeftijd: 55

Arno van Haren

Middenvelder

Arno van Haren
Leeftijd: 57

René Visser

Middenvelder

René Visser

Giel  Ermers

Middenvelder

Giel Ermers
Leeftijd: 31

Theo Jans

Middenvelder

Theo Jans
Leeftijd: 53

Felix Hermens

Aanvaller

Felix Hermens
Leeftijd: 53

Kenneth Poels

Aanvaller

Kenneth Poels
Leeftijd: 47

Wout van de Born

Aanvaller

Wout van de Born
Leeftijd: 55

Theo Jansen

Aanvaller

Theo Jansen
Leeftijd: 56

Mark  Derks

Aanvaller

Mark Derks
Leeftijd: 38

Marius Gieben

Aanvaller

Marius Gieben
Leeftijd: 54

Erik Kersten

Leider

Erik Kersten
Leeftijd: 56

Blog

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 17
  • pagina: 
  • 1

Het buurtvoetbaltoernooi is weer terug!

Het is alweer enige jaren geleden dat de veteranen van onze club het buurtvoetbaltoernooi organiseerden. Dit jaar gaan de mannen van ‘de Vets’ dit toernooi nieuw leven inblazen. Om precies te zijn op zondag 2 juni, het eerste weekend na de reguliere competities. Dan zal op ons sportpark gestreden worden tussen de diverse buurten. 

lees meer

De Zwaluw op weg naar een hoge klassering

Wie op de ranglijst kijkt zal zien dat De Zwaluw 1 op een zevende plaats staat. Maar met drie wedstrijden minder gespeeld dan de huidige koploper én een puntenverschil van zeven lijkt een hoge klassering zeker haalbaar. Daarvoor moet er wel gewonnen worden tegen Astrantia 1. In het voorjaar eindigde het duel in een gelijkspel: 2-2. 

lees meer

De Zwaluw naar de nieuwe koploper

Vorige week ging SCV'58, dat bijna de hele eerste seizoenshelft bovenaan staat, onderuit tegen DWSH'18. De concurrenten wisten te profiteren van deze misstap. Holthees/Smakt passeerde de Velpse club en mag zich de nieuwe trotse koploper noemen. Ook voor De Zwaluw gloort er nu weer hoop op een betere klassering. Maar daarbij begint het natuurlijk eerst met de eigen wedstrijden winnen. Holthees/Smakt - De Zwaluw is daarom een erg belangrijke topper.

lees meer

Zwaluw Dartsembassy in aantocht

Slijpt uw pijlen want op zaterdag 12 januari zal er wederom om de felbegeerde 'Botden' Bokaal worden gestreden in de zeventiende editie van de Zwaluw Dartsembassy. Het toernooi duurt van 19.00 tot 01.00 uur, er wordt gespeeld een poulesysteem. Hierdoor blijven ook de mindere dartgoden onder ons toch de hele avond lekker een pijltje gooien. 

lees meer

Ruud als topscorer de winterstop in

Met elf doelpunten staat Ruud Maas bovenaan de laatste topscorerslijst van 2018. De goaltjesdief heeft een doelpunt meer gemaakt dan de nummer twee, Harm Miggiels. Geeke deelt met haar zeven doelpunten de derde plek met Rick. Daarna volgen, Bas, Tom, Jeroen, Willem, Peter en Boyd. Zij staan allemaal op vijf doelpunten.

lees meer

De Zwaluw op bezoek bij GVV '57 1 in Grave

Waar De Zwaluw vorige week 3 punten pakte tegen HRC'27 1, was GVV '57 1 een weekend rust gegund. Met nog twee speelronden te gaan voor de winterstop staat de ploeg uit Grave op de vierde plaats. Ons De Zwaluw staat tweede. Het moet wel gezegd worden dat De Zwaluw door de rustdag van GVV '57 een wedstrijd meer gespeeld heeft en het gat naar de nummer vier maar twee punten is. Dit maakt deze wedstrijd van groot belang. Wil De Zwaluw met een hoge klassering de winterstop ingaan dan moeten er zondag drie punten worden gepakt. 

lees meer

Onderscheidingen bij VETS uitje 2018

Als je de gemiddelde wedstrijd neemt, is het een succes om elf man op het veld te krijgen. Maar als je een uitje regelt, dan krijg je zo 26 man bij elkaar. De veteranen, het type voetballer kappen, draaien en bal kwiet, hadden enorm zin in een uitje. Wat ging het worden? Want een inspannende activiteit is niet weggelegd voor zo’n dag, dus gingen we naar de Hertog-Jan brouwerij waar we van verschillende biertjes genoten.

lees meer

Grote subtop in topscorerslijst

Op de clubtopscorerslijst staan inmiddels 45 spelers. Met name in de top kwamen er weer een aantal doelpunten bij. Na topscorer Geeke onder de Linden (zeven doelpunten) staan liefst zes spelers staan op vijf doelpunten en vijf spelers op vier treffers. Daarna volgt een groot gat naar een grote groep met twee of een doelpunt(en).

lees meer

Kan De Zwaluw zich dit weekeinde revancheren?

Waar De Zwaluw vorige week faalde tegen Menos, zal het elftal van Dennis Kroes zich deze week moeten herstellen om haar positie in de top van de vijfde klasse te behouden. Deze week zal ons eerste elftal de grasmat op de Hogehoek betreden om het op te nemen tegen SV DWSH'18 1. De bezoekers zullen ongetwijfeld hoop hebben op een goede afloop, maar De Zwaluw 1 is erop gebrand zich weer te bewijzen. 

lees meer

De Zwaluw organiseert bockbieravond!

Aan het weer is het niet te merken, maar de tijd voor bockbier is weer aangebroken. Om de doorsnee donderdag een herfstachtige twist te geven organiseert De Zwaluw op 1 november een bockbieravond. Naast ons standaard biertje van Bavaria kun je deze avond de herfst proeven met maar liefst drie soorten bockbier van de tap!

lees meer

Programma

Agenda

Stand

Uitslagen

Foto's

Er zijn voor dit team helaas (nog) geen foto's beschikbaar.

Van Alem Fotografie Spar Boere Evelien Hoofdsponsor Van Neerven Sport Security Art Atlantic Power Kersten Assurantiën Kapsalon Annemarie