De Zwaluw Veteranen

De Zwaluw Veteranen

Spelers

Wim  Goossens

Keeper

Wim Goossens
Leeftijd: 53

Dick Verbeeten

Veldspeler

Dick Verbeeten
Leeftijd: 36

Erik Verheijen

Verdediger

Erik Verheijen
Leeftijd: 49

Hans van Tits

Verdediger

Hans van Tits
Leeftijd: 58

Leon Hoesen

Verdediger

Leon Hoesen
Leeftijd: 46

Frank van Elst

Verdediger

Frank van Elst
Leeftijd: 36

Frank de Bruijn

Verdediger

Frank de Bruijn
Leeftijd: 51

Geert Thielen

Verdediger

Geert Thielen
Leeftijd: 61

Marco Fleuren

Middenvelder

Marco Fleuren
Leeftijd: 52

Peter Thoonen

Middenvelder

Peter Thoonen
Leeftijd: 56

Kars Jacobs

Middenvelder

Kars Jacobs
Leeftijd: 33

Theo Jans

Middenvelder

Theo Jans
Leeftijd: 54

Arno van Haren

Middenvelder

Arno van Haren
Leeftijd: 58

Marius Gieben

Aanvaller

Marius Gieben
Leeftijd: 55

Theo Jansen

Aanvaller

Theo Jansen
Leeftijd: 57

Mark Derks

Aanvaller

Mark Derks
Leeftijd: 39

Wout van de Born

Aanvaller

Wout van de Born
Leeftijd: 56

Kenneth Poels

Aanvaller

Kenneth Poels
Leeftijd: 48

Bas van den Boogaard

Aanvaller

Bas van den Boogaard
Leeftijd: 44

Erik Kersten

Leider

Erik Kersten
Leeftijd: 57

Blog

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 15
  • pagina: 
  • 1

Indelingen senioren seizoen 2020-2021

Het nieuwe voetbalseizoen krijgt steeds meer vorm. Corona heeft veel minder impact op het Nederlandse sociale leven, dan een aantal maanden geleden. Als er geen grote golf komt, dan mag er volgens de regering normaal aan het voetbalseizoen begonnen worden.

lees meer

Ook senioren mogen weer gaan trainen

Nu de jeugd alweer twee weken aan het voetballen is, kreeg het bestuurd deze week te horen dat de regering middels een persconferentie heeft laten weten dat het ook voor onze volwassen leden weer mogelijk wordt om te gaan trainen. Dit houdt in dat VV De Zwaluw de trainingen voor de senioren wil herstarten vanaf maandag 11 mei. Via onderstaande documenten willen wij trainers en spelers laten weten welke afspraken er zijn gemaakt door het hoofdbestuur en de TC waardoor we de trainingen van ons geliefde spelletje weer kunnen hervatten op een verantwoorde manier. 

lees meer

Buurtvoetbaltoernooi afgelast

Na een succesvolle comeback vorig jaar stond het Buurtvoetbaltoernooi dit jaar voor 1 juni op de kalender. De organisatoren, het veteranen-team, hadden er zin in en waren er klaar voor om ook dit jaar weer een geweldig toernooi te organiseren. Maar toen was daar het Corona-virus en werd alles anders.

lees meer

Wedstrijden en standen zondag 8 maart

De Zwaluw 1 trad thuis aan tegen SIOL, een ploeg die al jaren prima draait in de vierde klasse. In de kermiswedstrijd was De Zwaluw nog veel te sterk voor Katwijkse club, maar het wist dat het vandaag scherp moest zijn en dat de tegenstander uit was op revanche. De eerste helft ging het duel aardig gelijk op. SIOL wist na 35 minuten op voorsprong te komen. Merijn Elbers maakte deze treffer een minuut later ongedaan door de 1-1 te maken.

lees meer

De Zwaluw 3 en 5 goed vertegenwoordigd op topscorerslijst

Tijdens de winterstop is het een mooi moment om te kijken naar de senioren clubtopscorerslijst. Nog altijd staan Milan Haerkens bovenaan. Zijn voorsprong groeide verder naar een verschil van vijf doelpunten. Toch maken de achtervolgers zeker nog kans omdat Milan binnenkort vanwege werkverplichtingen geruime tijd niet mee kan doen.

lees meer

18 januari is het weer zover: De Zwaluw dartsembassy!

Slijpt Uw pijlen want op deze dag zal wederom om de felbegeerde “Botden” Bokaal worden gestreden in de 18e editie van de Zwaluw Dartsembassy!

lees meer

De Zwaluw krijgt lesje in effectiviteit

Het was al lang geleden dat Achilles Reek sparringpartner was van De Zwaluw, maar deze zondag stond de wedstrijd tegen de nummer twee op het programma. Het eerste half uur speelde De zwaluw uitstekend en de weer teruggekeerde Rinze bood Boyd een goede kans, maar zijn poging ging over. Niet veel later ging tot tweemaal toe een bal net naast de verkeerde kant van de paal. Aan de andere kant moest Koen al gauw zijn klasse tonen op een schot van afstand, maar was even later kansloos op een schitterende volley, welke in de lange hoek verdween. Pal voor de rust kwam Achilles Reek uit het niets op een 0-2 voorsprong. Een domper voor De Zwaluw dat die het niet meer te boven kwam.

lees meer

Eerste elftal ontvangt Achilles Reek 1

Na een gelijkspel tegen Toxandria 1 in Rijkevoort vorig weekeinde, ontvangt De Zwaluw 1 aanstaande zondag het eerste elftal van Achilles Reek. Het belooft geen makkelijke pot te worden. De ploeg heeft evenveel punten als de nummer 1 van de vierde klasse, maar komt door een minder doelsaldo uit op de tweede plaats. 

lees meer

Wisselende resultaten senioren De Zwaluw

De Zwaluw 1 trad aan tegen een oude bekende, Gassel. Binnen twee minuten kwam het op een achterstand doordat Stijn Caspers op onfortuinlijke wijze een voorzet in eigen doel werkte. Voor Charly Prijs zat even later de wedstrijd er al op, toen hij een fout in de opbouw moest herstellen en hard in botsing kwam met zijn tegenstander. Na dertien minuten brak De Zwaluw een keer uit en wist Bert de bal binnen te werken: 1-1.

lees meer

Eerste topscorerslijst seizoen 2019/2020

De bal rolt al enige weken en het doelnet heeft al vaak gebold voor onze senioren. Niets is zo heerlijk om na een fraaie actie of prachtige voorzet jouw team te laten scoren. Milan Haerkens wist dit seizoen al zes keer het net te vinden en staat daarmee op de eerste positie. Wout van den Born, Bas van den Bogaard en Rinze Verhoeven staan tweede met vijf doelpunten. Zowel Mike Langerak als Geeke onder de Linden scoorden tot nu toe vier maal.

Bekijk de meest recente topscorerslijst en regels hier.

lees meer

Programma

Agenda

Er zijn voor dit team helaas geen agenda items beschikbaar.

Stand

Uitslagen

Foto's

Er zijn voor dit team helaas (nog) geen foto's beschikbaar.

Evelien Van Neerven Sport Van Alem Fotografie Kersten Assurantiƫn Kombi Bouwmaterialen Spar Boere Autoservice VDB Atlantic Power Kapsalon Annemarie Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Security Art