De Zwaluw 3

De Zwaluw 3

Spelers

Jos van Asten

Keeper

Jos van Asten
Leeftijd: 40

Ferry van Amstel

Verdediger

Ferry van Amstel
Leeftijd: 41

Erwin Kersten

Verdediger

Erwin Kersten
Leeftijd: 41

Thijs Lamers

Verdediger

Thijs Lamers
Leeftijd: 35

Hans van Asten

Verdediger

Hans van Asten
Leeftijd: 37

Jeroen de Wit

Verdediger

Jeroen de Wit
Leeftijd: 39

Rik Liebrand

Verdediger

Rik Liebrand
Leeftijd: 39

Pim van Lanen

Middenvelder

Pim van Lanen
Leeftijd: 29

Rick Giesbers

Middenvelder

Rick Giesbers
Leeftijd: 32

Jeroen  Martens

Aanvaller

Jeroen Martens
Leeftijd: 25

Thijs  Lamers

Aanvaller

Thijs Lamers
Leeftijd: 38

Sjors Reijs

Aanvaller

Sjors Reijs
Leeftijd: 33

Harm Miggiels

Aanvaller

Harm Miggiels
Leeftijd: 40

Mark  Meulepas

Leider

Mark Meulepas
Leeftijd: 40

Eric Artz

Leider

Eric Artz
Leeftijd: 41

Blog

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 13
  • pagina: 
  • 1

Zaterdag 12 Januari is het weer zover!

Slijpt uw pijlen want op deze dag zal wederom om de felbegeerde “Botden” Bokaal worden gestreden in de zeventiende editie van de Zwaluw Dartsembassy!

lees meer

De Zwaluw op bezoek bij GVV '57 1 in Grave

Waar De Zwaluw vorige week 3 punten pakte tegen HRC'27 1, was GVV '57 1 een weekend rust gegund. Met nog twee speelronden te gaan voor de winterstop staat de ploeg uit Grave op de vierde plaats. Ons De Zwaluw staat tweede. Het moet wel gezegd worden dat De Zwaluw door de rustdag van GVV '57 een wedstrijd meer gespeeld heeft en het gat naar de nummer vier maar twee punten is. Dit maakt deze wedstrijd van groot belang. Wil De Zwaluw met een hoge klassering de winterstop ingaan dan moeten er zondag drie punten worden gepakt. 

lees meer

Grote subtop in topscorerslijst

Op de clubtopscorerslijst staan inmiddels 45 spelers. Met name in de top kwamen er weer een aantal doelpunten bij. Na topscorer Geeke onder de Linden (zeven doelpunten) staan liefst zes spelers staan op vijf doelpunten en vijf spelers op vier treffers. Daarna volgt een groot gat naar een grote groep met twee of een doelpunt(en).

lees meer

Vol thuisprogramma senioren

Hoewel De Zwaluw 1 dit weekend vrij heeft in verband met een inhaal- en bekerprogramma, is het toch een drukke dag op sportpark Hogehoek. Vier seniorenelftallen voetballen zondag een thuiswedstrijd. Daarom wijkt De Zwaluw 2 van het gebruikelijke aanvangstijdstip van 11:00 uur af (nieuwe speeltijd 13:00). De mannen van Henri Lamers spelen tegen Elsendorp 2.

lees meer

Kan De Zwaluw zich dit weekeinde revancheren?

Waar De Zwaluw vorige week faalde tegen Menos, zal het elftal van Dennis Kroes zich deze week moeten herstellen om haar positie in de top van de vijfde klasse te behouden. Deze week zal ons eerste elftal de grasmat op de Hogehoek betreden om het op te nemen tegen SV DWSH'18 1. De bezoekers zullen ongetwijfeld hoop hebben op een goede afloop, maar De Zwaluw 1 is erop gebrand zich weer te bewijzen. 

lees meer

Zwaluwfamilie verder uitgebreid

Selectiekeeper Wesley Kerstens en zijn vrouw Averil zijn op donderdag 18 oktober trotse  ouders geworden van hun eerste kind. De mooie dochter heet Liz en kwam gezond ter aarde. Ook Hans van Asten, speler van De Zwaluw 3, en zijn vrouw Rianne kregen deze maand gezinsuitbreiding. Sem is op maandag 15 oktober de grote broer geworden van Teun. 

lees meer

De Zwaluw organiseert bockbieravond!

Aan het weer is het niet te merken, maar de tijd voor bockbier is weer aangebroken. Om de doorsnee donderdag een herfstachtige twist te geven organiseert De Zwaluw op 1 november een bockbieravond. Naast ons standaard biertje van Bavaria kun je deze avond de herfst proeven met maar liefst drie soorten bockbier van de tap!

lees meer

Selecties laatste speeldag van oktober

Tijdens de laatste speeldag van oktober neemt ons vlaggenschip het op tegen Menos 1, de hekkensluiter van de vijfde klasse. De mannen uit Landhorst hebben dit seizoen nog geen punt weten te bemachtigen. Zondag zal het ze ook niet makkelijk gemaakt worden door De Zwaluw 1, nummer twee van de competitie.

lees meer

Onze tribune is rookvrij

De tribune bij het hoofdveld van De Zwaluw is vanaf heden rookvrij. Het rookverbod op de tribune geldt voor alle dagen. In de toekomst moet het gehele sportpark rookvrij worden. Zo wordt er binnen de lijnen gevoetbald en buiten de lijnen rookvrij genoten.

lees meer

Leden verzocht toestemmingsverklaring in te vullen

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing in Nederland. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). 

lees meer

Programma

 

Agenda

Stand

 

Uitslagen

 

Foto's

Er zijn voor dit team helaas (nog) geen foto's beschikbaar.

Kersten Assurantiƫn Security Art Van Alem Fotografie Kapsalon Annemarie Van Neerven Sport Evelien Hoofdsponsor Atlantic Power Spar Boere