De Zwaluw 3

De Zwaluw 3

Spelers

Jos van Asten

Keeper

Jos van Asten
Leeftijd: 41

Ferry van Amstel

Verdediger

Ferry van Amstel
Leeftijd: 41

Erwin Kersten

Verdediger

Erwin Kersten
Leeftijd: 41

Thijs Lamers

Verdediger

Thijs Lamers
Leeftijd: 36

Hans van Asten

Verdediger

Hans van Asten
Leeftijd: 38

Jeroen de Wit

Verdediger

Jeroen de Wit
Leeftijd: 40

Rik Liebrand

Verdediger

Rik Liebrand
Leeftijd: 39

Pim van Lanen

Middenvelder

Pim van Lanen
Leeftijd: 30

Rick Giesbers

Middenvelder

Rick Giesbers
Leeftijd: 33

Jeroen  Martens

Aanvaller

Jeroen Martens
Leeftijd: 25

Thijs  Lamers

Aanvaller

Thijs Lamers
Leeftijd: 38

Sjors Reijs

Aanvaller

Sjors Reijs
Leeftijd: 34

Harm Miggiels

Aanvaller

Harm Miggiels
Leeftijd: 41

Mark  Meulepas

Leider

Mark Meulepas
Leeftijd: 40

Eric Artz

Leider

Eric Artz
Leeftijd: 41

Blog

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 19
  • pagina: 
  • 1

Het buurtvoetbaltoernooi is weer terug!

Het is alweer enige jaren geleden dat de veteranen van onze club het buurtvoetbaltoernooi organiseerden. Dit jaar gaan de mannen van ‘de Vets’ dit toernooi nieuw leven inblazen. Om precies te zijn op zondag 2 juni, het eerste weekend na de reguliere competities. Dan zal op ons sportpark gestreden worden tussen de diverse buurten. 

lees meer

Harm Miggiels neemt afstand

Drie maanden geleden, voor de winterstop, was de laatste update van de topscorerslijst. Destijds stond Harm Miggiels op de tweede plek. Sindsdien heeft hij het net buitengewoon goed weten te vinden. Daar waar anderen slechts tot een of twee doelpunten kwamen, wist Harm zeven keer te scoren. Daarmee is het gat naar de runner-up ineens zes doelpunten.

lees meer

De Zwaluw op weg naar een hoge klassering

Wie op de ranglijst kijkt zal zien dat De Zwaluw 1 op een zevende plaats staat. Maar met drie wedstrijden minder gespeeld dan de huidige koploper én een puntenverschil van zeven lijkt een hoge klassering zeker haalbaar. Daarvoor moet er wel gewonnen worden tegen Astrantia 1. In het voorjaar eindigde het duel in een gelijkspel: 2-2. 

lees meer

De Zwaluw naar de nieuwe koploper

Vorige week ging SCV'58, dat bijna de hele eerste seizoenshelft bovenaan staat, onderuit tegen DWSH'18. De concurrenten wisten te profiteren van deze misstap. Holthees/Smakt passeerde de Velpse club en mag zich de nieuwe trotse koploper noemen. Ook voor De Zwaluw gloort er nu weer hoop op een betere klassering. Maar daarbij begint het natuurlijk eerst met de eigen wedstrijden winnen. Holthees/Smakt - De Zwaluw is daarom een erg belangrijke topper.

lees meer

Steun Zwaluwleden bij Alpe 'dHuZes actie

Wij zijn Jeroen Martens, Harm Miggiels, Maurice Kuijpers, Jos van Asten en Paul van Asten. Vijf mannen met Oeffeltse 'roots', en in het verleden of nog steeds voetballend bij onze mooie club. Onze talenten hebben we met wisselend succes verborgen weten te houden op het voetbalveld (kun je prima zelf invullen...). En daarnaast ook hardlopend of fietsend actief. En van heel dichtbij of verder in onze omgeving geconfronteerd met kanker.

lees meer

Zwaluw Dartsembassy in aantocht

Slijpt uw pijlen want op zaterdag 12 januari zal er wederom om de felbegeerde 'Botden' Bokaal worden gestreden in de zeventiende editie van de Zwaluw Dartsembassy. Het toernooi duurt van 19.00 tot 01.00 uur, er wordt gespeeld een poulesysteem. Hierdoor blijven ook de mindere dartgoden onder ons toch de hele avond lekker een pijltje gooien. 

lees meer

Ruud als topscorer de winterstop in

Met elf doelpunten staat Ruud Maas bovenaan de laatste topscorerslijst van 2018. De goaltjesdief heeft een doelpunt meer gemaakt dan de nummer twee, Harm Miggiels. Geeke deelt met haar zeven doelpunten de derde plek met Rick. Daarna volgen, Bas, Tom, Jeroen, Willem, Peter en Boyd. Zij staan allemaal op vijf doelpunten.

lees meer

De Zwaluw op bezoek bij GVV '57 1 in Grave

Waar De Zwaluw vorige week 3 punten pakte tegen HRC'27 1, was GVV '57 1 een weekend rust gegund. Met nog twee speelronden te gaan voor de winterstop staat de ploeg uit Grave op de vierde plaats. Ons De Zwaluw staat tweede. Het moet wel gezegd worden dat De Zwaluw door de rustdag van GVV '57 een wedstrijd meer gespeeld heeft en het gat naar de nummer vier maar twee punten is. Dit maakt deze wedstrijd van groot belang. Wil De Zwaluw met een hoge klassering de winterstop ingaan dan moeten er zondag drie punten worden gepakt. 

lees meer

Grote subtop in topscorerslijst

Op de clubtopscorerslijst staan inmiddels 45 spelers. Met name in de top kwamen er weer een aantal doelpunten bij. Na topscorer Geeke onder de Linden (zeven doelpunten) staan liefst zes spelers staan op vijf doelpunten en vijf spelers op vier treffers. Daarna volgt een groot gat naar een grote groep met twee of een doelpunt(en).

lees meer

Vol thuisprogramma senioren

Hoewel De Zwaluw 1 dit weekend vrij heeft in verband met een inhaal- en bekerprogramma, is het toch een drukke dag op sportpark Hogehoek. Vier seniorenelftallen voetballen zondag een thuiswedstrijd. Daarom wijkt De Zwaluw 2 van het gebruikelijke aanvangstijdstip van 11:00 uur af (nieuwe speeltijd 13:00). De mannen van Henri Lamers spelen tegen Elsendorp 2.

lees meer

Programma

 

Agenda

Stand

 

Uitslagen

 

Foto's

Er zijn voor dit team helaas (nog) geen foto's beschikbaar.

Security Art Spar Boere Van Neerven Sport Atlantic Power Van Alem Fotografie Hoofdsponsor Kersten Assurantiƫn Evelien Kapsalon Annemarie