De Zwaluw 3

Spelers

Teun Maassen

Veldspeler

Teun Maassen
Leeftijd: 23

Dennis Jans

Veldspeler

Dennis Jans
Leeftijd: 21

Andy van Elst

Veldspeler

Andy van Elst
Leeftijd: 23

Nick Maassen

Verdediger

Nick Maassen
Leeftijd: 25

Falco Titselaar

Middenvelder

Falco Titselaar
Leeftijd: 27

Blog

zichtbaar: 1 t/m 7 van de 7

Voorbereiding selectie op tweede seizoenshelft

Hoewel er nog onzekerheid is over wanneer trainingen en wedstrijden weer hervat mogen worden., is er voor de selectie een voorlopig schema opgesteld voor de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. De doorgang hiervan is natuurlijk afhankelijk van de op dat moment geldende maatregelen.

lees meer

Afgelopen zondag maar vier seniorenteams in actie

Helaas kwamen deze zondag door diverse omstandigheden niet alle teams in actie, hierbij een overzicht van de wedstrijden die wel doorgingen.

Tekst: Tim Hendriks

lees meer

Selecties senioren 17 oktober

Na de bloedstollende slotminuten vorige week, waarin De Zwaluw 1 op de valreep 1 punt wist binnen te slepen, staat dit weekeinde een uitwedstrijd tegen Heijen 1 op het programma. De Zwaluw 3 speelt op ons eigen sportpark tegen Achates 3. Ook de Zwaluw VR1 speelt thuis en ontvangt de dames van FCV. Venlo VR1. De Zwaluw 4 speelt uit tegen Vianen Vooruit 3. De Zwaluw 2, 5 en 6 zijn vrij. 

lees meer

Wedstrijden kermiszondag 10 oktober

Eindelijk mocht De Zwaluw 1 beginnen aan de competitie, nadat de 1ste week een vrije ronde was en vorige week de wedstrijd werd afgelast. Meteen kwam er een tegenstander van formaat middels Constantia uit Wanroij. De Zwaluw had het zwaar in het begin en na een minuut of 10 maakte Tim Blonk namens de gasten 0-1. Voor rust werd het 1-1 door een rake vrije trap van Jeroen Thoonen. Amper nadat de thee in de rust op was, kwam Constantia op 1-2 door Joeri van de Weijer. Daarna werd er mede door goed keeperswerk en verdedigende acties de stand behouden en in 90ste minuut mocht Willem van Haren aanleggen voor een vrije trap van de zijkant. Deze kwam voor het doel en Tom Willems schampte hem als laatste en zorgde voor dolle vreugde 2-2. Het harde werken van de ploeg van Michel van de Venn werd vandaag beloond met een fraai punt.

lees meer

Overzicht wedstrijden zondag 3 oktober

Deze zondag stond er een vol programma op de rol voor de seniorenteams van vv De Zwaluw. Aangezien het de hele nacht geregend had, was te voorzien dat er wellicht wedstrijden afgelast zouden gaan worden en dat bleek het geval. Zwaluw 1 moet nog een week langer wachten op de start van de competitie, omdat het veld in Beugen werd afgekeurd. Volgende week dan ‘eindelijk’ de seizoen ouverture tegen Constantia uit Wanroij.

lees meer

Kick-Off seizoen 21/22 met afscheidswedstrijd

Aanstaande zondag is het zover: De Kick-Off voor het seizoen 2021/2022! Normaal speelt De Zwaluw 1 op deze dag de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Dit jaar staat de wedstrijd tussen De Zwaluw 1 en een Zwaluw All Star team op het programma. Deze afscheidswedstrijd staat in het teken van voormalig Zwaluw 1-spelers Merijn Elbers, Jarno Kosman, Charl Prijs, Boyd van Sambeek en Stijn Jansen. In hun zelf samengestelde All Star team gaan ze om 14.30 uur aftrappen voor een duel van tweemaal 30 minuten.

lees meer

Selectie en vrouwen begonnen aan voorbereiding

Op een zonovergoten sportpark werkten vandaag onze selectie en dames hun eerste training af. Hoofdtrainer Michel van de Venn en zijn assistent Hans Geurts namen ieder een deel van de grote groep aanwezigen onder handen. Er werd een gevarieerde training opgezet op een prachtige grasmat. Het komend seizoen gaat De Zwaluw 1 strijden in de vierde klasse en is er met De Zwaluw 3 een tweede selectie team wat uit zal gaan komen in de reserve vijfde klasse. Op zondag 5 september beginnen beide teams aan hun bekeravontuur.

lees meer

Programma

 

Agenda

Er zijn voor dit team helaas geen agenda items beschikbaar.

Stand

 

Uitslagen

 

Foto's

Er zijn voor dit team helaas (nog) geen foto's beschikbaar.

Autoservice VDB Kersten Assurantiƫn Aben Reclame Cuijk Evelien Kapsalon Annemarie Van Neerven Sport Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Spar Boere