De Zwaluw 3

De Zwaluw 3

Spelers

Jos van Asten

Keeper

Jos van Asten
Leeftijd: 41

Ferry van Amstel

Verdediger

Ferry van Amstel
Leeftijd: 41

Erwin Kersten

Verdediger

Erwin Kersten
Leeftijd: 41

Thijs Lamers

Verdediger

Thijs Lamers
Leeftijd: 36

Hans van Asten

Verdediger

Hans van Asten
Leeftijd: 38

Jeroen de Wit

Verdediger

Jeroen de Wit
Leeftijd: 40

Rik Liebrand

Verdediger

Rik Liebrand
Leeftijd: 39

Pim van Lanen

Middenvelder

Pim van Lanen
Leeftijd: 30

Rick Giesbers

Middenvelder

Rick Giesbers
Leeftijd: 33

Jeroen  Martens

Aanvaller

Jeroen Martens
Leeftijd: 25

Thijs  Lamers

Aanvaller

Thijs Lamers
Leeftijd: 38

Sjors Reijs

Aanvaller

Sjors Reijs
Leeftijd: 34

Harm Miggiels

Aanvaller

Harm Miggiels
Leeftijd: 41

Mark  Meulepas

Leider

Mark Meulepas
Leeftijd: 40

Eric Artz

Leider

Eric Artz
Leeftijd: 41

Blog

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 24
  • pagina: 
  • 1
  • 3

Harm Miggiels clubtopscorer met 28 doelpunten!

Het kon bijna niet anders! Met een voorsprong van maar liefst 8 doelpunten op de nummer twee, is Harm Miggiels topscorer van het seizoen 2018-2019 geworden! Hij komt uit op een puntentotaal van 33,04. Ruud Maas, speler van De Zwaluw 5, eindigt op de tweede plek met 20 doelpunten en 23,6 punten. Geeke Onder de Linden van De Zwaluw Dames maakt het podium compleet met 20,06 punten door dit seizoen 17 keer het net te vinden. In totaal wisten er 75 leden van onze seniorenteams dit seizoen te scoren. 

lees meer

Indelingen Senioren seizoen 2019-2020

Na de indelingen van onze jeugdteams zijn nu ook de selecties van onze senioren teams bekend voor het seizoen 2019-2020. Bekijk hier de indelingen van alle senioren teams met onder andere de selectie van het eerste en tweede elftal. 

lees meer

Vernieuwde pagina J&S Schwalbe toernier

Direct na de zomerstop is het jaarlijks terugkerende senioren Das J&S Electrotechniek Schwalbe toernier. Een supergezellig evenement voor zowel dames als heren. De pagina op onze website, waar meer informatie te vinden is, is vernieuwd. Bekijk deze pagina via deze link. We hopen jullie in augustus weer te kunnen begroeten!

lees meer

Laatste speelrondes: periodetitel voor Zwaluw 1?

De Zwaluw 1 speelt zondag tijdens de laatste speelronde een ware derby tegen Vios'38. Na de winst op Fiducia vorige week is de nacompetitie binnen handbereik. Wie de periodetitel pakt wordt aanstaande zondag uitgemaakt op de Hogehoek. Het belooft een spannende pot te worden tegen de huidige nummer twee. 

lees meer

Selecties Koningsweekend

De dag na Koningsdag speelt De Zwaluw 1 thuis tegen Merselo 1, dat zevende staat in de vijfde klasse. Eerder dit seizoen wisten beide ploegen niet verder te komen dan een gelijkspel. Het vertrouwen is er zeker na de grote overwinning op HRC'27. 

lees meer

Het buurtvoetbaltoernooi is weer terug!

Het is alweer enige jaren geleden dat de veteranen van onze club het buurtvoetbaltoernooi organiseerden. Dit jaar gaan de mannen van ‘de Vets’ dit toernooi nieuw leven inblazen. Om precies te zijn op zondag 2 juni, het eerste weekend na de reguliere competities. Dan zal op ons sportpark gestreden worden tussen de diverse buurten. 

lees meer

Harm Miggiels neemt afstand

Drie maanden geleden, voor de winterstop, was de laatste update van de topscorerslijst. Destijds stond Harm Miggiels op de tweede plek. Sindsdien heeft hij het net buitengewoon goed weten te vinden. Daar waar anderen slechts tot een of twee doelpunten kwamen, wist Harm zeven keer te scoren. Daarmee is het gat naar de runner-up ineens zes doelpunten.

lees meer

De Zwaluw op weg naar een hoge klassering

Wie op de ranglijst kijkt zal zien dat De Zwaluw 1 op een zevende plaats staat. Maar met drie wedstrijden minder gespeeld dan de huidige koploper én een puntenverschil van zeven lijkt een hoge klassering zeker haalbaar. Daarvoor moet er wel gewonnen worden tegen Astrantia 1. In het voorjaar eindigde het duel in een gelijkspel: 2-2. 

lees meer

De Zwaluw naar de nieuwe koploper

Vorige week ging SCV'58, dat bijna de hele eerste seizoenshelft bovenaan staat, onderuit tegen DWSH'18. De concurrenten wisten te profiteren van deze misstap. Holthees/Smakt passeerde de Velpse club en mag zich de nieuwe trotse koploper noemen. Ook voor De Zwaluw gloort er nu weer hoop op een betere klassering. Maar daarbij begint het natuurlijk eerst met de eigen wedstrijden winnen. Holthees/Smakt - De Zwaluw is daarom een erg belangrijke topper.

lees meer

Steun Zwaluwleden bij Alpe 'dHuZes actie

Wij zijn Jeroen Martens, Harm Miggiels, Maurice Kuijpers, Jos van Asten en Paul van Asten. Vijf mannen met Oeffeltse 'roots', en in het verleden of nog steeds voetballend bij onze mooie club. Onze talenten hebben we met wisselend succes verborgen weten te houden op het voetbalveld (kun je prima zelf invullen...). En daarnaast ook hardlopend of fietsend actief. En van heel dichtbij of verder in onze omgeving geconfronteerd met kanker.

lees meer

Programma

 

Agenda

Er zijn voor dit team helaas geen agenda items beschikbaar.

Stand

 

Uitslagen

 

Foto's

Er zijn voor dit team helaas (nog) geen foto's beschikbaar.

Van Neerven Sport Security Art Spar Boere Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Kapsalon Annemarie Autoservice VDB Kersten Assurantiƫn Kombi Bouwmaterialen Van Alem Fotografie Atlantic Power Evelien