Zwaluwsites gaan samenwerken

Algemeen — Gepubliceerd op 11 februari 2008 10:00 door Dominique Pichel

Er is een akkoord bereikt tussen de webbeheerder van de hoofdsite, www.vvdezwaluw.nl, Eric Jilissen, en de vertegenwoordigers van de website, www.vvdezwaluw.punt.nl. In deze afspraak is er besloten dat deze twee websites 'samengaan'. 

Eric draagt over een tijdje zijn taken van de website over aan de nieuwe bouwers. Tot de nieuwe bouwers behoren, Luuk Jansen (vooral wat betreft design), Willem Bardoel en webmaster van www.vvdezwaluw.punt.nl Dominique Pichel. Het is de bedoeling dat de laatste twee genoemden de taak hebben om de officiële website up to date te houden, met informatie over van alles en nog wat over onze vereniging.

Dominique: "Maar om de website te voorzien van informatie, hebben we de steun van iedereen nodig. Er moet goed gecommuniceerd worden, vooral wat betreft afgelastingen (van wedstrijden en trainingen), zodat dit zo snel mogelijk op de website gezet kan worden. Het wedstrijdprogramma moet er minimaal een paar dagen van te voren op staan. Zo is er dus hulp van iedereen nodig!"

Dit betekent dat de website, www.vvdezwaluw.punt.nl, waarschijnlijk komt te vervallen of deze website wordt speciaal ingericht om foto's en filmpjes te bekijken. Nogmaals Dominique: "Het is natuurlijk jammer dat deze website weggaat, maar het is beter voor de voetbalclub dat De Zwaluw één hoofdsite heeft, waar alles op staat. Zo is het voor buitenstaanders ook makkelijker te vinden." 

Voor Eric Jilissen komt, na een lange periode, een einde om de website te beheren. Hij kwam zelf met het idee om een website te maken voor onze voetbalclub, waarin hij zijn ziel en zaligheid heeft in gestopt. Eerst via lycos en daarna een nieuwe website met eigen domeinnaam. Kortom Eric Jilissen is kracht achter de website van De Zwaluw, maar nu vindt hij dat het tijd is om de website over te dragen. 

www.vvdezwaluw.punt wil Eric via deze weg bedanken voor zijn inzet en kracht achter de website van De Zwaluw. 

« ga terug
Autoservice VDB Van Neerven Sport Aben Reclame Cuijk Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Kersten Assurantiƫn Evelien Kapsalon Annemarie Spar Boere