Zwaluwbode

Informatief, Algemeen — Gepubliceerd op 20 september 2019 20:00 door Anne Menting

We staan weer aan het begin van een nieuw voetbalseizoen. Aanstaand weekend gaat de competitie weer van start voor alle jeugd- en seniorenteams. Voor het eerste elftal betekent dit een hernieuwde kennismaking met de vierde klasse na een verdiende promotie.

Jullie zijn de laatste jaren gewend om aan het begin van het seizoen een Zwaluwbode te ontvangen met daarin informatie over de team-indelingen, het competitieprogramma etc. Het bestuur heeft besloten om deze papieren Zwaluwbode niet langer meer uit te geven. Tijden veranderen en in deze tijd gaat bijna alle communicatie via online-middelen. Alle informatie die in de Zwaluwbode stond, is nu online te vinden op onze eigen site, maar vooral op voetbal.nl. Het leek ons daarom overbodig om veel tijd en geld te besteden aan de Zwaluwbode omdat de toegevoegde waarde niet heel groot meer is.

Mensen die geen gebruik kunnen of willen maken van deze online-middelen en toch bijvoorbeeld het wedstrijdprogramma willen ontvangen kunnen zich melden. Onze wedstrijdsecretaris Huub Kempen zal dan kijken of hij de informatie nog op de oude manier aan kan leveren.

Bestuur VV De Zwaluw

 

« ga terug
Autoservice VDB Security Art Van Neerven Sport Spar Boere Kersten Assurantiën Van Alem Fotografie Kombi Bouwmaterialen Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Atlantic Power Kapsalon Annemarie Evelien