Zwaluw Rabo Tourspel 2019

Algemeen — Gepubliceerd op 26 juni 2019 15:40 door Dominique Pichel

Ook voor deze Ronde van Frankrijk organiseert onze voetbalvereniging het Zwaluw Rabo Tourspel. Het betreft zelfs een jubileumeditie, want op zondag 7 juli – een dag na de start van de Tour in Brussel – begint het 25e Zwaluwtourspel. Natuurlijk zijn er ook dit jaar, met dank aan een rits mooie sponsoren, weer vele (en verschillende) dag- en maandprijzen te winnen. Opgeven kan tot zondag 7 juli 12.00 uur.

Het deelnameformulier is te downloaden en uit te printen, maar ook digitaal in te vullen en te versturen. Betaling kan zowel contant als per bankgiro. Er zullen ook weer voldoende papieren tourboekjes in omloop zijn; verkrijgbaar bij de jeugdleiders en de tourcommissie.

Klik hier voor de speciale webpagina van het Zwaluw Rabo Tourspel 2019. Daar zullen de avond na iedere etappe het nieuwe dagklassement, het algemeen klassement en het winnaarsoverzicht te vinden zijn. Houdt die pagina in de gaten voor meer informatie omtrent het tourspel.

De organisatie hoopt op een mooi groot deelnemersveld, ook omdat u met uw deelname de jeugdafdeling van onze club steunt.

Foto's toegevoegd op 20 juni 2013 16:42

Autoservice VDB Kapsalon Annemarie Security Art Van Neerven Sport Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Atlantic Power Spar Boere Evelien Kersten Assurantiƫn Van Alem Fotografie Kombi Bouwmaterialen