Zwaluw Dartembassy op zaterdag 13 januari

Algemeen — Gepubliceerd op 30 december 2017 11:50 door Willem Bardoel

Zaterdag 13 Januari 2018 is het weer zover! Slijpt uw pijlen, want op deze dag zal wederom om de felbegeerde “Botden” Bokaal worden gestreden in de zestiende editie van de Zwaluw Dartsembassy! De grote vraag is: Wie o wie kan de machtige “Magpie” dit jaar verslaan???

Het toernooi duurt van 19:00 – 01:00 uur en er wordt gespeeld een poulesysteem. Hierdoor blijven ook de mindere dartgoden onder ons toch de hele avond lekker een pijltje aan het gooien. Ook is er weer een damespoule welke hun eigen dartbaan toegewezen zullen krijgen.

Vorige jaar was de hoogste opkomst ooit! Maar liefst 55 darters kwamen naar onze kantine en beleefde een leuke gezellige avond. Buiten deze deelnemers waren er ook veel toeschouwers aanwezig die hebben genoten van de prachtige ambiance op deze avond. Zet 'm dus in je agenda en geef je op!!!

Zaterdag 13 Januari:  Zwaluw Dart-Trophy 2018!!!
Inschrijfgeld:               3 euro

Opgeven voor het darttoernooi kan t/m 8 Januari via de mail: leon.hoesen@ziggo.nl of persoonlijk bij één van de organisatoren.

« ga terug
Evelien Kapsalon Annemarie Security Art Van Alem Fotografie Kersten Assurantiƫn Atlantic Power Spar Boere Van Neerven Sport Hoofdsponsor