Zet De Zwaluw goede reeks voort?

Senioren — Gepubliceerd op 03 oktober 2020 11:55 door Willem Bardoel

In wat in normale tijden het kermisweekend zou zijn, speelt De Zwaluw 1 op Sportpark Hogehoek tegen Merselo. Deze beiden ploegen speelden in de eerste twee wedstrijden tegen dezelfde tegenstanders, Heijen en Toxandria. De Zwaluw behaalde daarin vier punten, terwijl de Limburgers met drie punten genoegen moesten nemen. Overigens mogen vanwege de aangescherpte regels bij deze wedstrijd, en alle andere wedstrijden de komende weken, geen toeschouwers aanwezig zijn.

Andere wedstrijden in dit weekeinde zijn: SSS'18 VR2 - De Zwaluw VR2, De Zwaluw 2 - Milsbeek 3, De Zwaluw 3 - Olympia'18 7, SES 3 - De Zwaluw 4, VIOS'38 3 - De Zwaluw 5 en op zaterdag JVC Cuijk Vets 1 - De Zwaluw Vets 1.

Bekijk hier de selecties voor deze wedstrijden.

Security Art Atlantic Power Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Van Alem Fotografie Evelien Spar Boere Autoservice VDB Van Neerven Sport Kapsalon Annemarie Kersten Assurantiƫn Kombi Bouwmaterialen