Winterstopprogramma selectie

Senioren — Gepubliceerd op 17 december 2018 17:30 door Dominique Pichel

De selectie van De Zwaluw heeft ruim drie weken winterstop. Op donderdag 10 januari vindt de eerste training van het nieuwe jaar plaats. In aanloop naar de tweede seizoenshelft werkt het eerste elftal één oefenwedstrijd af: op zondag 13 januari wacht de uitwedstrijd tegen vijfdeklasser DVSG uit Groesbeek.

Ook De Zwaluw 2 reist op die dag naar de club uit heuveldorp voor een oefenwedstrijd, alleen is de tegenstander dan DVSG 2. De aftrap van die duels zijn respectievelijk om 13.00 en 11.00 uur.

Een week na die vriendschappelijke wedstrijden begint voor De Zwaluw 1 het echte werk: op 20 januari speelt de ploeg van trainer Dennis Kroes in de vijfde klasse F tegen SCV’58 in Velp. De Zwaluw 2 hervat de competitie pas later.

Bekijk hier het winterstopprogramma.

Security Art Atlantic Power Kapsalon Annemarie Evelien Van Neerven Sport Kersten Assurantiƫn Van Alem Fotografie Hoofdsponsor Spar Boere