Wereldrecordpoging bij Easter Open opening

Algemeen, Jeugd — Gepubliceerd op 13 maart 2019 17:20 door Willem Bardoel

Binnenkort gaat de twintigste editie van de Easter Open van start. Tijdens de opening op vrijdagavond 19 april, zal er een wereldrecordpoging penalty’s nemen gedaan, onder de naam “Penalty Killer 2019”. Iedereen kan hieraan deelnemen.

Daarnaast is er voor alle aanwezigen een parcours uitgezet door UDI’19, waar elke voetballer zijn kunsten kan laten zien. Kortom niemand hoeft stil te staan of zich te vervelen. Voor de muzikale opvulling staat er een discotheek op het veld van de Penalty Killer.

Werkwijze Penalty Killer 2019
Iedereen kan zich opgeven, elke deelnemer schiet zijn penaltyserie. Degene die alles raak schieten gaan door naar de volgende ronde, totdat er één per groep overblijft. De winnaar krijgt een blijvende herinnering, want hij of zij is natuurlijk de Penalty Killer geworden. Meer info is te vinden op de website.

Opgave kan d.m.v. een mailtje naar penaltykiller2019@ziggo.nl. De organisatie zal de benodigde informatie vervolgens naar jou verzenden. 

« ga terug
Kombi Bouwmaterialen Atlantic Power Kersten Assurantiƫn Kapsalon Annemarie Spar Boere Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Van Alem Fotografie Van Neerven Sport Autoservice VDB Security Art Evelien