Wedstrijdzaken en voetbal.nl app

— Gepubliceerd op 30 augustus 2023 13:10 door Tim Hendriks

Het seizoen staat op het punt van beginnen. Zijn al je gegevens nog up-to date in onze ledenadminstratie? Deze gegevens zijn van belang voor het gebruik van de 2 belangrijkste apps op voetbal gebied. De voetbal.nl en wedstrijdzaken app. 

 

Wedstrijdzakenapp  

Anno 2023 kan men eenvoudig weg niet meer zonder op speeldagen. De wedstrijdzaken app. Deze app is noodzakelijk voor alle aanvoerders, leiders, jeugdleiders, teammanagers, scheidsrechters en spelbegeleiders om het mobiele digitale wedstrijdformulier (kortweg mwdf) in te kunnen vullen. Een account kun je aanmaken middels het email-adres dat bekend is bij de club.  

Een duidelijk instructie filmpje vind je hier.  

 

 

 

Voetbal.nl app

Naast de wedstrijdzaken app is ook de app van voetbal.nl een veelgebruikte app. Ook hiervoor geld dat je enkel kunt inloggen met een het account dat bekend is bij de vereniging.  

Je voetbal.nl log-in is hetzelfde als voor de wedstrijdzaken app! Mocht je emailadres niet kloppen of gewijzigd zijn. Geef dit dan altijd door aan onze ledenadministrateur;  Dennis Titselaar 

Doordat we even stilgelegen hebben, kunnen problemen optreden met de wedstrijdzaken dan wel voetbal.nl app. Het kan raadzaam zijn om een keer in- en uit te loggen.    

 

Foto op spelerspas 

Tot 31 oktober is het mogelijk om zelf een goede/duidelijke foto op je spelerspas te zetten. Dit kan jeteammanager overigensook doen via de wedstrijdzakenapp. Kom je er niet uit? En het lukt het niet deze te wijzigen. Noch door jezelf of als ouder/verzorger van je kind?. Stuur even een berichtje via het mutatieformulier. Er is namelijk wat gewijzigd in Sportlink waardoor het mogelijk is, dat we in de ledenadministratie een kleine aanpassing moeten doorvoeren.   

Mocht een scheidsrechter een pasfoto niet duidelijk vinden kan hij om een id-bewijs vragen. Hier vind je meer informatie.

 

« ga terug
Spar Boere Aben Reclame Cuijk Kapsalon Annemarie Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Evelien Van Neerven Sport Kersten Assurantiƫn Autoservice VDB