Voorverkoop jubileumwedstrijd en -feest gestart

Algemeen, De Zwaluw 100 jaar — Gepubliceerd op 11 mei 2018 18:25 door Willem Bardoel

Het eeuwfeest van voetbalvereniging De Zwaluw uit Oeffelt komt steeds dichterbij. De jubileumcommissie heeft een schitterend programma in elkaar geknutseld, maar het hoogtepunt vindt toch wel op zaterdag plaats.

Na de clinic met de jeugdleden van onze vereniging en enkele fantastische balvirtuozen is het tijd voor de jubileumwedstrijd. Dat wordt niet zomaar een duel. Ons eerste elftal gaat het tijdens dit treffen opnemen tegen de ex-internationals. Een wedstrijd die je niet mag missen. Heeft keeper Koen Minten een weerwoord op de schoten van de oud-profs en dribbelt Boyd van Sambeek net zo makkelijk voorbij zijn directe tegenstander als op zondag tegen VCO? We gaan het dan meemaken!

De exacte invulling van de selectie van het oude Nederlands elftal is nog niet bekend, maar Oranje neemt sowieso enkele topspelers mee om het ons zo moeilijk mogelijk te maken! Het is dus zaak om snel een kaartje te bemachtigen voor dit topaffiche. De tickets zijn vanaf 10 mei te koop in de kantine van ons sportpark. Er is nog één ander verkooppunt, want ook bij Spar Boere aan de Lietingsestraat kun je een kaartje bemachtigen. Kaarten kosten 8 euro in de voorverkoop voor volwassenen en 4 euro voor kinderen tot en met 16 jaar. Aan de deur zijn ook nog kaarten te verkrijgen voor 10 euro voor volwassenen en voor 5 euro voor kinderen tot en met 16 jaar. Tijdens de wedstrijd is er ook voor de allerkleinsten veel vertier. Zo staan er diverse springkussens en andere speelattributen.

Maar er is meer. Aansluitend aan het duel is er de feestavond met dj’s van het populaire radiostation 538. Bij het vertoon van een wedstrijdkaartje krijg je direct toegang tot de feesttent. Je hoeft daar dus niet extra voor te betalen. Je betaalt dus één keer voor de wedstrijd en de feestavond. Iedereen is welkom tijdens deze avond om het eeuwfeest mee te vieren. Laten we dit samen tot een groot succes maken waar nog lang over nagepraat wordt in de regio. Samen met de ex-internationals en de dj’s van radio 538 moet dat mogelijk zijn!

Het sportpark is vanaf 18.00 uur geopend. De aftrap van het duel is om 19.00 uur.

Kersten Assurantiƫn Hoofdsponsor Security Art Evelien Spar Boere Atlantic Power Kapsalon Annemarie Van Neerven Sport Van Alem Fotografie