Voetbal op kermiszondag

Senioren — Gepubliceerd op 05 oktober 2018 17:45 door Willem Bardoel

De kermis is hét feest van Oeffelt. Een feest voor klein tot groot. Het speelt zich natuurlijk vooral af op het kermisterrein en in de tent, maar ook op ons sportpark wordt het gevierd. Eén van de hoogtepunten is het feest in de kantine op zondagmiddag.

Echter begint de dag natuurlijk al voordat de kantine onveilig gemaakt wordt. Een goede prestatie op het veld laat het bier daarna veel beter smaken en maakt het feest veel gezelliger.

De Zwaluw 1 probeert de kermiszondag goed in te luiden tegen Fudicia 1 uit De Rips. Vorige week speelde 't Urst teleurstellend gelijk in Middelaar. De Blauwwitten zijn dus uit op revanche.

De overige wedstrijden zijn De Zwaluw 2 -Hapse Boys 3, De Zwaluw 3 - SCV'58 4, Olympia'18 9 - De Zwaluw 4, Estria 4 - De Zwaluw 5 en Achates VR1 - De Zwaluw VR1. Een dag eerder, op zaterdag, spelen de Vets een uitwedstrijd tegen JVC Cuijk.

Klik hier voor de selecties.

Kapsalon Annemarie Hoofdsponsor Spar Boere Security Art Van Neerven Sport Evelien Van Alem Fotografie Kersten Assurantiƫn Atlantic Power