Voetbal.nl en wedstrijdzaken app

— Gepubliceerd op 09 september 2022 00:00 door Tim Hendriks

Actief voetballer, of vrijwilliger? Dan mogen de apps van voetbal.nl en de wedstrijdzaken app voor het invullen van het M(bbiel)D(igitaal)W(edstrijd)F(ormulier) op je smartphone niet onbreken. 

Voetbal.nl app

Anno 2022 is vrijwel alles digitaal, zo is ook het speelprogramma via een app te vinden. Hiervoor kun je de voetbal.nl app downloaden. Als je hiervoor een account aanmaakt is het makkelijk om je speelprogramma te volgen. Wat als je niet kunt inloggen? Dan is er geen of een ander emailadres bekend bij de vereniging. 

Zorg er daarom voor, ook voor andere communicatie dat je emailadres bekend is bij de club. Hierbij nogmaals een oproep aan alle leden om hun emailadres door te geven dan wel te checken of deze nog actueel is en de juiste door te geven. Anders kunnen de voetbal.nl en/of wedstrijdzaken app niet gebruikt worden.

Een link met uitleg naar de voetbal.nl app vind je hier

 

Wedstrijdzakenapp kortweg MWDF

Op speeldagen wordt de wedstrijdzaken app gebruikt. Deze app is noodzakelijk voor alle aanvoerders, leiders, jeugdleiders, teammanagers, scheidsrechters en spelbegeleiders om het mobiele digitale wedstrijdformulier (kortweg mwdf) in te kunnen vullen. Een account kun je aanmaken middels het email-adres dat bekend is bij de club.

Een duidelijk instructie filmpje vind je hier.

Ook hiervoor geld dat je enkel kunt inloggen met een het e-mailaccount dat bekend is bij de vereniging. Je voetbal.nl log-in is het zelfde als voor de wedstrijdzaken app. Wat als deze app niet werkt, of je niet kunt inloggen? Dit wordt veroorzaakt doordat het onjuiste emailadres of geen emailadres is verwerkt in Sportlink club. 

Waar geef ik mijn emailadres door?

Leden kunnen hun emailadres doorgeven aan onze ledenadministrateur Dennis Titselaar. Dennis_T_91@hotmail.com. Tevens dienen verhuisberichten ook aan Dennis te worden doorgegeven. Doordat we even stilgelegen hebben, kunnen problemen optreden met de wedstrijdzaken dan wel voetbal.nl app. Het kan raadzaam zijn om een keer in- en uit te loggen. 

 

 

 

« ga terug
Kersten Assurantiƫn Spar Boere Aben Reclame Cuijk Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Autoservice VDB Van Neerven Sport Evelien Kapsalon Annemarie