Videoboodschap voorzitter De Zwaluw

Algemeen — Gepubliceerd op 11 april 2020 17:00 door Dominique Pichel

Twee dagen Easter Open met internationale jeugdteams, een dubbelprogramma voor ons vlaggenschip. Ook dit jaar moest Pasen, het feest van het licht, gevierd worden bij onze vereniging, met voetbal. Maar door het coronavirus zijn deze dagen onze velden leeg. Het sportpark zit op slot. Geen gejuich, maar stilte rest.

Sinds begin maart wordt er al niet meer getraind, vorige week schrapte de KNVB het restant van alle competities (en koos de bond om geen promoties en degradaties toe te kennen). Zo is het voetbalseizoen definitief over én groeit het verlangen naar de bal en het sociale contact snel. Zeker in deze zonnige tijden.

In een videoboodschap steekt voorzitter Bas van den Boom namens het bestuur de leden, supporters, sponsoren en vrijwilligers een hart onder de riem.

Evelien Kombi Bouwmaterialen Atlantic Power Spar Boere Kapsalon Annemarie Van Alem Fotografie Van Neerven Sport Kersten Assurantiën Autoservice VDB Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Security Art