Verslag pupil van de week

Pupil van de Week — Gepubliceerd op 23 november 2021 09:30 door Willem Bardoel

Zondag 31 oktober was het dan zo ver. Ik mocht de pupil van de week zijn. En wat was ik daar trots op. Ik keek er erg naar uit. De Zwaluw speelde tegen Toxandria. Ik voorspelde dat De Zwaluw zou winnen met 2-1. Toen het eindelijk zover was, vond ik het best wel spannend. Maar eenmaal op het sportpark, werd ik meteen erg leuk ontvangen door de trainer van het 1e elftal en Janneke.

Ik mocht mee naar de wedstrijdbespreking. Dat maakte best indruk. Daarna heb ik samen met mijn broertjes, mama, papa en Janneke wat gedronken. Ik kreeg een t-shirt en een bal met alle namen van de spelers erop. Ik was zo blij. Toen volgde de warming-Up met alle spelers. Wat vond ik dat gaaf! De spelers betrokken mij overal bij. Het grote moment was daar … ik mocht met de wedstrijdbal en alle spelers het veld oplopen. Ik gaf aan alle spelers een boks. Ik kreeg de bal en mocht alleen op de keeper van Toxandria af en proberen te scoren. En ik scoorde !! Echt zo cool, ik was zo blij.

In de dag-out vond ik ook erg leuk. Zitten tussen al die goede spelers. Binnen 10 minuten stond de Zwaluw voor met 2-1. In de rust kreeg ik van Janneke een broodje frikadel en wat drinken. En de 2e helft mocht ik weer in de dug-out zitten. De Zwaluw won uiteindelijk met 2-1. En had ik ook nog eens de uitslag goed geraden. Ik wil de trainer, de spelers en Janneke ontzettend bedanken voor deze onvergetelijke middag. Ik heb enorm genoten!

Groetjes Luuk van Elst, pupil van de week

Luuk van Elst

Kersten Assurantiƫn Van Neerven Sport Kapsalon Annemarie Evelien Autoservice VDB Aben Reclame Cuijk Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Spar Boere