Vacature Zwaluwtourspelcommissie

Algemeen — Gepubliceerd op 10 juli 2020 18:05 door Willem Bardoel

Jaarlijks wordt er vanuit de voetbalclub het Zwaluwtourspel georganiseerd, waarvan de opbrengst volledig naar de jeugdafdeling gaat.

De huidige organisatie, bestaande uit Cliff van Sambeek, Jarno Kosman, Wesley Kerstens, Jesse Willems en Martijn Moers gaan niet verder. Daarom is De Zwaluw op zoek naar nieuwe vrijwilligers om deze mooie traditie voort te zetten.

Wat houdt het precies in?

• Voorbereiding: werven van sponsoren, prijzen bedenken, tourboekjes samenstellen/rondbrengen (bij goede verdeling kost dit een dag/persoon)
  • Begin van de tour: alle opgave formulieren verwerken (twee volle dagen bezig, maar samen is dit erg gezellig!)
  • Iedere etappe: verwerken van uitslagen en op de site publiceren (20 minuten voor een persoon)
  • Na de tour: verwerken van de data en uitdelen van de prijzen (twee dagen/persoon)

In het eerste jaar zullen de nieuwe orginisatoren geholpen worden door de huidige.

Is dit voor jouw vriendengroep of jou een leuke manier om je steentje bij te dragen voor onze club? Meld je dan bij Rob JansWesley Kerstens of een van de andere commissieleden!

Kombi Bouwmaterialen Kersten Assurantiƫn Van Neerven Sport Security Art Atlantic Power Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Evelien Van Alem Fotografie Autoservice VDB Kapsalon Annemarie Spar Boere