Update vanuit het bestuur

Algemeen — Gepubliceerd op 17 april 2022 07:50 door Willem Bardoel

Nadat het 2 jaar niet is kunnen doorgaan, zijn we blij dat we dit jaar weer het Easter Open toernooi welkom mogen heten op ons sportpark. Ook veel van onze jeugdteams zullen hier ook aan deelnemen, waarbij het prachtig is dat er gestreden kan gaan worden tegen buitenlandse leeftijdsgenoten. Mocht je in de gelegenheid zijn kom dan zeker even kijken. De geur van heerlijke hamburgers van de bakplaat zal je tegenmoet komen. Zondagmiddag is natuurlijk de bekerfinale Ajax -PSV op groot scherm!

Led-verlichting
Begin maart zijn de bestaande armaturen in de lampen vervangen voor Ledverlichting. Hiervoor hebben we bij de gemeente een subsidie lening aangevraagd om dit te bewerkstelligen. Dit is niet alleen uit kostenbesparend oogpunt gebeurd, maar ook om te verduurzamen. Daarnaast geven de lampen betere verlichting en niet onbelangrijk, de lampen hoeven niet (meer) op te starten zoals voorheen. Ze hoeven dus niet op te warmen, maar werken eenvoudig middels de aan/uit knop. Bij deze het verzoek om ze dan ook meteen na het trainen uit te zetten.

Nieuwe verlichting kleedlokalen
Eind maart heeft een van onze sponsoren J&S elektro alle kleedkamers voorzien van ledverlichting. Het is af en toe even wennen als je een kleedkamer in loopt, want de lampenknop is weg en de lamp gaat aan.  De lampen werken namelijk op sensoren. Wederom een mooie stap in de richting van verduurzaming, maar ook met het oog op kosten besparing.

Douches
Douches, mengkranen alsmede de panelen van de douches in al onze kleedkamers zijn compleet vervangen. Waardoor er weer op een prettige manier gedoucht kan worden.

Samenwerking Hapse Boys
De stuurgroep heeft al ontzettend veel werk verricht voor de samenwerking tussen de jeugd van Hapse Boys & de Zwaluw. Ook de hoofdbesturen van beide verenigingen hebben recentelijk kennis gemaakt. Middels de nieuwsbrieven op de website worden jullie hiervan op de hoogte gehouden. Hierbij de link naar de laatste nieuwsbrief.

Vriendenloterij
Onze vereniging steunen kan op diverse manieren. Zo kun je voor €50,- vriend van de Zwaluw worden. Daarnaast is het mogelijk om via de vriendenloterij onze vereniging te steunen. Bij de vriendenloterij maak je iedere maand aan de hand van je bankrekeningnummer kans op heel veel en diverse prijzen. 40% per lot gaat rechtstreeks naar de clubkas. Daarnaast is het mogelijk om je als seniorenteam aan te melden voor de wedstrijd van je leven. (www.wedstrijdvanjeleven.nl)

Helaas, hebben we deze week moeten besluiten om ons 5de elftal terug te trekken uit de competitie. Een keuze die we uiteraard liever niet hadden willen maken. Vol goede moede begonnen we dit seizoen met zes elftallen aan het seizoen. Met 105 actieve voetballers zou dat in theorie ook moeten kunnen. In de praktijk liep het helaas wat anders. Een paar afmeldingen en zware blessures verder, zorgde ervoor, dat het voor de winterstop aanpoten was. Na de winterstop hadden we goede hoop dat het te doen moest zijn. Ondank alle inzet van alle spelers, leiders, tc en in het bijzonder wedstrijdsecretaris Huub, lukte het niet om 6 elftallen op zondag de wei in te sturen. In overleg met het 5de elftal is besloten dit team terug te trekken en op te delen over de andere teams. Hoe jammer we dit ook met zijn allen vinden.

Das Schwalbe-Fest
In het kader van meer sfeer in de kantine tijdens thuiswedstrijden van Zwaluw 1, heeft Zwaluw 6 de handschoen opgepakt en afgelopen zondag das Schwalbe-fest georganiseerd. Compleet met Duitse muzieke, lederhosen, bratwurst en pullen. Het was een zeer geslaagde en gezellige middag. We zijn benieuwd welk team met het volgend idee komt en de kantine gaat omtoveren tot een feestpaleis.

Een hele fijne Pasen en tot snel weer op ons sportpark.

Met sportieve groet,

Kersten Assurantiƫn Aben Reclame Cuijk Evelien Spar Boere Autoservice VDB Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Van Neerven Sport Kapsalon Annemarie