Uitnodiging nieuwjaarsreceptie 2019

Informatief, Algemeen — Gepubliceerd op 18 december 2018 20:25 door Anne Menting

Het bestuur van voetbalvereniging De Zwaluw wil graag alle leden, vrijwilligers, supporters, sponsoren en overige belangstellenden onder het genot van een hapje en drankje de beste wensen voor 2019 overbrengen. Daarom nodigen wij u van harte uit om op de nieuwjaarsreceptie van dinsdag 1 januari samen het glas te heffen op het nieuwe jaar. Het bestuur hoopt u vanaf 15.00 uur te mogen verwelkomen in onze kantine op het sportpark van v.v. De Zwaluw.

Natuurlijk worden ook de jubilarissen gehuldigd en de verenigingsman of -vrouw bekend gemaakt. Hopelijk tot dan!

Nieuwjaarsreceptie-2019

Spar Boere Kersten Assurantiƫn Van Neerven Sport Van Alem Fotografie Evelien Kapsalon Annemarie Security Art Hoofdsponsor Atlantic Power