Uitnodiging nieuwjaarsreceptie

Algemeen — Gepubliceerd op 23 december 2019 12:00 door Willem Bardoel

Het bestuur van voetbalvereniging De Zwaluw wil graag alle leden, vrijwilligers, supporters, sponsoren en overige belangstellenden onder het genot van een hapje en drankje de beste wensen voor 2020 overbrengen. Daarom nodigen wij u van harte uit om op de nieuwjaarsreceptie van woensdag 1 januari samen het glas te heffen op het nieuwe jaar. Het bestuur hoopt u vanaf 15.00 uur te mogen verwelkomen in onze kantine op het sportpark van v.v. De Zwaluw.

Natuurlijk worden ook de jubilarissen gehuldigd en de verenigingsman of -vrouw bekend gemaakt. Hopelijk tot dan!

Kombi Bouwmaterialen Evelien Kersten Assurantiƫn Van Alem Fotografie Autoservice VDB Atlantic Power Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Security Art Van Neerven Sport Kapsalon Annemarie Spar Boere