Topper voor De Zwaluw VR1

Senioren — Gepubliceerd op 13 april 2018 17:15 door Willem Bardoel

Na een slechte reeks heeft De Zwaluw 1 zich weer een beetje herpakt. In vijf dagen tijd werden zes punten bijgeschreven door overwinningen op WHV en SC St. Hubert. Om de opwaartse lijn te kunnen voortzetten zal er ook een resultaat geboekt moeten worden tegen Odiliapeel.

Dit zal geen eenvoudige opgave zijn. Op 28 januari van dit jaar stonden de twee teams ook al in Oeffelt tegenover elkaar. Odiliapeel nam de drie punten toen mee naar huis door een 1-2 zege.

De Zwaluw 2 gaat zwaar gehavend naar de nummer drie van de ranglijst, Constantia 3. Door blessures, schorsingen en andere redenen van absentie, heeft 't Twed slechts tien spelers over. Gelukkig kan het team terugvallen op spelers van JO19-1. Toch zal het team van Henri Lamers zeker niet kansloos zijn. De Zwaluw 2 wist het alle topploegen van de competitie keer op keer moeilijk te maken.

't Derd in een middenmoter in de 5e klasse - 15. Ook van tegenstander Heijen 2 kan dat gezegd worden, hoewel de Limburgers acht punten meer hebben verzameld. Aftrap van deze wedstrijd, in Oeffelt, is zondagochtend (vroeg) om 10:00 uur.

Over vroeg gesproken, 't Vierd treed zondagochtend al om half tien (!!) aan tegen koploper SIOL 3. De Zwaluw 4 zal moeten zorgen dat het goed wakker is, want anders dreigt een oorwassing. Twee weken geleden sleepten de mannen van Bert Fransen nog wel een punt binnen tegen HRC'27 2, dat derde in de competitie staat.

De Zwaluw 5 tegen het tweede (!) elftal van VIOS'38. Het is niet erg verwonderlijk dat dit selectie-elftal de lijstaanvoerder is. De eerste confrontatie, die tevens ook de eerste wedstrijd van het seizoen was, eindigde met 6-3 in een doelpuntenrijke overwinning voor Beugen.

Last but not least, De Zwaluw VR1. De dames lijken op weg naar een fraai kampioenschap. Alle twaalf wedstrijden werden tot nu toe gewonnen. Ook het aantal doelpunten vóór zijn indrukwekkend: 100 stuks! Echter, de wedstrijd van dit weekend zal geen makkie worden. Op sportpark Hogehoek spelen de dames tegen Heijen/Olympia'18 VR1, tot nu toe "the best of the rest". Wordt de competitie weer wat spannender, of nemen de Zwaluwdames een voorschot op het kampioenschap?!

De Veteranen spelen op zaterdag tegen Eendracht Mook. Bekijk hier de selecties voor de wedstrijden van komend weekend.

Evelien Spar Boere Van Neerven Sport Security Art Hoofdsponsor Kapsalon Annemarie Atlantic Power Kersten Assuranti├źn Van Alem Fotografie