Topper De Zwaluw 5 in De Rips

Senioren — Gepubliceerd op 15 november 2019 20:20 door Willem Bardoel

De Zwaluw VR1 speelt deze speelronde tegen de hekkensluiter van de competitie. Festilent VR2 is na zeven wedstrijden nog steeds puntloos, terwijl De Zwaluw VR1 netjes in de middenmoot meedraaid. De Oeffeltse dames zijn dus de favoriet in deze wedstrijd.

Aan de laatste vier wedstrijden hield 't twed geen punt over. De vorige wedstrijd speelde het wel erg sterk tegen koploper Excellent 2, maar ook toen werd verloren. Nu wacht een tegenstander van een andere orde. Stormvogels'28 2, een-na-laatste op de ranglijst, komt naar sportpark Hogehoek. Deze kans moeten de mannen van Henri Lamers aangrijpen om weer eens punten te pakken.

Twee overwinningen op rij zorgen er voor dat De Zwaluw 3 hoog in de middenmoot staat. Vianen Vooruit 4 draait een moeizamer seizoen. Hoewel het boven de degradatiestreep staat, behaalde het slechts vijf punten uit zeven duels. De twee teams ontmoeten elkaar zondag in Vianen.

Na een aardig begin, er werd de eerste twee duels nipt verloren, zit De Zwaluw 4 momenteel in de hoek waar de klappen vallen. De laatste drie duels incasseerde het 19 doelpunten. Ook komende zondag zal het lastig worden tegen SIOL 2, dat maar een keer punten liet liggen. Niet te verliezen dus voor 't Vierd.

De Zwaluw 5 staat op een hele mooie tweede plek op de ranglijst. Maar voorlopig hoeft het niet te dromen van het kampioenschap. Venray 13 heeft al zes verliespunten minder. Bovendien treffen de Oeffeltenaren Fudicia 3 in een uitduel. 't Vijfd deelt de tweede plek met deze tegenstander (en nog drie andere teams). Als het de tweede plek wil vasthouden, dan moet er dus gewonnen worden.

De vets spelen zaterdagavond tegen veteranen van Juliana Mill. De wedstrijd wordt gespeeld in Oeffelt. De Zwaluw 1 heeft een weekend vrij.

Klik hier voor de selecties.

Atlantic Power Kersten Assurantiƫn Kapsalon Annemarie Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Kombi Bouwmaterialen Van Alem Fotografie Spar Boere Evelien Autoservice VDB Van Neerven Sport Security Art