Tijd voor het echte werk!

Senioren — Gepubliceerd op 21 september 2019 11:40 door Willem Bardoel

De voorbereiding, oefen- en bekerwedstrijden zitten er op. Tijd voor echte werk! De competitie gaat dit weekend van start. Dat wordt op ons sportpark gevierd met de jaarlijkse kick-off.

Daarnaast speelt De Zwaluw 1 een thuiswedstrijd tegen SCV'58 in de vierde klasse. Gaan de mannen van Frans van Deinsen meteen in de eerste wedstrijd punten pakken? Een leuke bijkomstigheid is dat de hoofdtrainer van de gasten Patrick Nabuurs. Hij trainde De Zwaluw in de recente historie voor 3 jaar.

De overige wedstrijden dit weekend zijn: DSV VR1 - De Zwaluw VR1, De Zwaluw 2 - Heijen 2, HBV 3 - De Zwaluw 3, De Zwaluw 4 - Vianen Vooruit 3, Sambeek 5 - De Zwaluw 5 en op zaterdag Sambeek vet. - De Zwaluw vet.

Klik hier voor de selecties.

Van Neerven Sport Atlantic Power Security Art Evelien Kombi Bouwmaterialen Spar Boere Autoservice VDB Kapsalon Annemarie Van Alem Fotografie Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Kersten Assurantiƫn