Teamindeling senioren 2021/2022: extra lager elftal

Senioren — Gepubliceerd op 05 juni 2021 14:35 door Willem Bardoel

De indelingen voor de senioren voor aankomend seizoen zijn bekend. We gaan het seizoen 2021-2022 van start met acht senioren elftallen: twee selectieteams, vier lagere elftallen teams, een damesteam en een veteranenteam.

Dit jaar zijn er weinig tot geen stoppende leden bij de senioren. Wel mogen we een aantal nieuwe leden en jeugdleden verwelkomen bij de senioren. Er komt daarom dit jaar zelfs een extra seniorenteam bij, omdat anders de elftallen te groot zouden worden. Op deze manier heeft iedereen een vast team waarin diegene kan spelen. Dit derde elftal wordt een team met een aantal vaste spelers, aangevuld met spelers vanuit de selectie. Voor dit elftal zijn we nog op zoek naar leiding en een keeper. 

Ook zijn we nog op zoek naar een TC lid voor de senioren die als coördinator voor de lagere elftallen fungeert. Voor vragen mogen jullie contact opnemen met Merijn Elbers of Celine van Bergen

Klik hier voor de teamindelingen van de senioren.

Update 07-07-2021: de indeling van de veteranen voor seizoen 2021/2022 is aangepast. De nieuwe indeling is hier te vinden. 

« ga terug
Van Neerven Sport Van Alem Fotografie Atlantic Power Security Art Kombi Bouwmaterialen Spar Boere Autoservice VDB Evelien Kersten Assurantiƫn Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Kapsalon Annemarie