Stijn bakt eieren bij Easter Open

Algemeen — Gepubliceerd op 01 april 2018 18:45 door Willem Bardoel

Naast de gebruikelijke hamburgers en frietjes verkoopt De Zwaluw ook eieren tijdens de tweede dag van de Easter Open. Deze zullen speciaal gebakken worden door Stijn Jansen. De eieren, met of zonder broodje, zijn alleen te verkrijgen op eerste paasdag van 12.00 tot 13.00 uur in de partytent naast de tribune.

Ook heeft Stijn vijftig gekookte eieren ter beschikking gesteld aan onze club voor het internationale jeugdtoernooi. Na 13.30 uur is het voor kinderen tot 10 jaar mogelijk om ze te schilderen in de kleuren blauw en wit, onder leiding van Stijn.

Deze actie zal De Zwaluw geen windeieren leggen. De helft van de opbrengst heeft Stijn ter beschikking gesteld aan onze 100-jarige vereniging. De rest gaat hij gebruiken om het teamfeest van het vijfde elftal te bekostigen.

De Zwaluw is blij met het initiatief van Stijn, die de beschikbaar gestelde eieren opkocht op de goederen- en dienstenveiling. Hij was tweemaal de hoogste bieder voor de item ‘120 eieren van KukeleCruus’.

Update: Stijn en eieren bakken bij De Zwaluw. Dat is te mooi om waar te zijn. Inderdaad. Het betrof dan ook een 1 aprilgrap van de webredacteuren, die jullie via deze weg nog een zalig Pasen wensen.

Kersten Assurantiƫn Hoofdsponsor Kapsalon Annemarie Van Neerven Sport Evelien Spar Boere Security Art Van Alem Fotografie Atlantic Power