Steun Zwaluwleden bij Alpe 'dHuZes actie

Algemeen — Gepubliceerd op 07 januari 2019 18:25 door Willem Bardoel

Wij zijn Jeroen Martens, Harm Miggiels, Maurice Kuijpers, Jos van Asten en Paul van Asten. Vijf mannen met Oeffeltse 'roots', en in het verleden of nog steeds voetballend bij onze mooie club. Onze talenten hebben we met wisselend succes verborgen weten te houden op het voetbalveld (kun je prima zelf invullen...). En daarnaast ook hardlopend of fietsend actief. En van heel dichtbij of verder in onze omgeving geconfronteerd met kanker.

Wij doen als team mee aan Alpe d’HuZes omdat wij ons samen willen inzetten voor de strijd tegen kanker. Het zou heel mooi zijn als jij ons - maar met name de mensen waarvoor het bedoeld is - wilt steunen en ook je financiële steentje bij zou willen bijdragen. Elke bijdrage is meer dan welkom, bijvoorbeeld door wat wisselgeld achter te laten in het spaarvarkentje in de kantine, bij de Spar, of bij het Smulhuukske.

Hoe het ons vergaat in de voorbereiding is onder andere te volgen via onze teampagina, onze persoonlijke pagina's (via de teampagina) of via updates op Facebook of LinkedIn.

Atlantic Power Kersten Assurantiƫn Van Neerven Sport Van Alem Fotografie Security Art Kapsalon Annemarie Kombi Bouwmaterialen Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Spar Boere Evelien Autoservice VDB