Steun de Zwaluw met de Vriendenloterij

Algemeen — Gepubliceerd op 23 maart 2023 19:20 door Tim Hendriks

Speel mee in de VriendenLoterij en steun vv De Zwaluw Minimaal 40% van je inleg komt ten goede aan onze verenigingen jij maakt maandelijks kans op fantastische prijzen tot wel € 1 MILJOEN! 

De Zwaluw heeft een samenwerking met de VriendenLoterij. De VriendenLoterij helpt vereniging bij het realiseren van doelen en projecten. Elke kwartaal ontvangen wij als vereniging een mooi bedrag inkomsten vanuit de loten die voor de Zwaluw meespelen in de VriendenLoterij.

Mocht je al deelnemen, maar nog geen doel hebben, zorg dan dat je als doel de Zwaluw selecteert. Buiten geldprijzen zijn er maandelijks tal van (extra) prijzen die het deelnemen aan De VriendenLoterij aantrekkelijk maken. 

 

 

Hoe kun je  via de Vriendenloterij De Zwaluw steunen? 

Nieuwe aanmelding

1. Ga naar www.vriendenloterij.nl

2. Klik op de button ‘Speel ook mee’.

3. Op de vraag ‘Voor welk goed doel speel je mee’ kies optie 3: Ik speel mee voor mijn favoriete club of vereniging.

4. Zoek in het geopende scherm ‘Voor welke club speel je mee?’ op De Zwaluw Oeffelt kies ‘Zoeken’.

5. De Zwaluw Oeffelt komt nu automatisch naar voren en kies ‘Speel mee’.

6. Kies het aantal loten waarmee u wilt deelnemen.

7. Vul uw persoonlijke gegevens in.

8. Bevestig. 

Daarnaast krijg je als deelnemer een vip-kaart. Hiermee heb je gratis toegang bij ruim 130 musea en ontvang je korting op dagjes en avondjes uit.

Over de VriendenLoterij

De VriendenLoterij is een non-profit organisatie, opgericht om structureel geld in te zamelen voor goede doelen in Nederland. De VriendenLoterij steunt goede doelen, culturele instellingen én ruim 3.500 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Meespelen kun je via de volgende link; 

 

« ga terug
Van Neerven Sport Kapsalon Annemarie Spar Boere Kersten Assurantiƫn Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Aben Reclame Cuijk Autoservice VDB Evelien