Stem op De Zwaluw: Rabo clubsupport campagne

Algemeen — Gepubliceerd op 24 oktober 2020 12:55 door Anne Menting

Voetbalvereniging De Zwaluw doet ook dit jaar weer mee aan de Rabo clubsupport actie. De Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen geeft geld aan lokale verenigingen en stichtingen in de buurt. Van 5 oktober september tot en met 25 oktober is het voor leden van de Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen mogelijk om te stemmen op onze vereniging en te zorgen voor een financiële impuls.

Stemmen verloopt dit jaar anders dan voorgaande jaren. Dit jaar loopt het stemmen via de Rabo App of middels internetbankieren. Je ontvangt dit jaar van de Rabobank dan geen stemcode per e-mail of post. Stemmen kan eenvoudig onder de knop ‘Zelf regelen’. De stemperiode loopt van 5 tot en met 25 oktober 2020. Alleen Rabobank leden kunnen stemmen. Als lid van de Rabobank kun je alleen stemmen op verenigingen en stichtingen die bankieren bij de Rabobank.

Heb je vorig jaar je stem uitgebracht, maar heb je geen toegang tot de Rabo App en Rabo Internetbankieren, dan ontvang je van de Rabobank een e-mail met unieke stemcode. Met deze code kun je tijdens de stemperiode (5 tot en met 25 oktober 2020) via www.rabobank.nl/clubsupport jouw stem uitbrengen.

Per lid mag je eenmalig vijf stemmen uitbrengen, waarvan twee op één-en-dezelfde vereniging. Dus bijvoorbeeld tweemaal op De Zwaluw.

Wie zijn er lid?
Veel mensen die gebruik maken van de diensten van de Rabobank. Daarnaast natuurlijk de jongeren die naar de beroemde Rabo Vip Nights zijn geweest. Iedere stem levert de club een mooi bedrag op. Vergeet ook niet, ouders, opa’s & oma’s te benaderen, zodat stemmen niet verloren gaan. Voor verenigingen als de onze zijn acties als deze van groot belang en al helemaal in tijden als deze!

Van Alem Fotografie Spar Boere Security Art Autoservice VDB Van Neerven Sport Kombi Bouwmaterialen Atlantic Power Evelien Kapsalon Annemarie Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Kersten Assurantiƫn