Stem De Zwaluw: Rabo ClubSupport campagne

Algemeen — Gepubliceerd op 20 oktober 2021 14:25 door Anne Menting

Voetbalvereniging De Zwaluw doet ook dit jaar weer mee aan de Rabo clubsupport actie. De Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen geeft geld aan lokale verenigingen en stichtingen in de buurt. Van 4 oktober tot en met 25 oktober is het voor leden van de Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen mogelijk om te stemmen op onze vereniging en te zorgen voor een financiële impuls.

Stemmen kan via Rabo App of middels internetbankieren. Je ontvangt van de Rabobank geen stemcode per e-mail of post. Stemmen kan eenvoudig onder de knop ‘Zelf regelen’. De stemperiode loopt van 4 tot en met 25 oktober 2021. Alleen Rabobank leden kunnen stemmen. Als lid van de Rabobank kun je stemmen op verenigingen en stichtingen die bankieren bij de Rabobank.

Heb je vorig jaar je stem uitgebracht, maar heb je geen toegang tot de Rabo App en Rabo Internetbankieren, dan ontvang je van de Rabobank een e-mail met unieke stemcode. Met deze code kun je tijdens de stemperiode (4 tot en met 25 oktober 2021) via www.rabobank.nl/clubsupport jouw stem uitbrengen.

Per lid mag je eenmalig vijf stemmen uitbrengen, waarvan twee op één-en-dezelfde vereniging. Waardoor het dus mogelijk is om tweemaal op De Zwaluw te stemmen.

Wie zijn er lid?
Veel mensen die gebruik maken van de diensten van de Rabobank en voorheen al bankierden bij de Boerenleenbank. Daarnaast velen jongeren die in het begin van de 2010’s naar de beroemde Rabo Vip Nights zijn geweest.

Iedere stem levert de club een mooi bedrag op. Vergeet dus ook niet, ouders, opa’s & oma’s, ooms, tantes, vrienden en bekenden te benaderen, zodat stemmen niet verloren gaan. Voor verenigingen als de onze zijn acties als deze van groot belang. Dank je wel alvast!

Van Neerven Sport Aben Reclame Cuijk Spar Boere Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Evelien Kersten Assurantiƫn Kapsalon Annemarie Autoservice VDB