Stem de Zwaluw bij Rabo Clup Support Actie

— Gepubliceerd op 04 september 2023 00:00 door Tim Hendriks

Voetbalvereniging De Zwaluw doet ook dit jaar weer mee aan de Rabo clubsupport actie. De Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen geeft geld aan lokale verenigingen en stichtingen in de buurt. Van 4 september tot en met 26 september is het voor leden van de Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen mogelijk om te stemmen op onze vereniging en te zorgen voor een financiële impuls.

Stemmen kan via Rabo App of middels internetbankieren. Je ontvangt van de Rabobank  geen stemcode per e-mail of post. Stemmen kan eenvoudig onder de knop ‘Zelf regelen’. De stemperiode loopt van 4 tot en met 26 september 2023. Alleen leden van de Rabobank kunnen stemmen. Als lid van de Rabobank kun je stemmen op verenigingen en stichtingen die bankieren bij de Rabobank.

Heb je vorig jaar je stem uitgebracht, maar heb je geen toegang tot de Rabo App en Rabo Internetbankieren, dan ontvang je van de Rabobank een e-mail met unieke stemcode. Met deze code kun je tijdens de stemperiode (5 tot en met 27 september) via www.rabobank.nl/clubsupport jouw stem uitbrengen.

Per lid mag je eenmalig 3 stemmen uitbrengen met verenigingen naar keuze, waaronder vv De Zwaluw. 

Wie zijn er lid? Veel mensen die gebruik maken van de diensten van de Rabobank en voorheen al bankierden bij de Boerenleenbank. Daarnaast velen jongeren die in het begin van de 2010’s naar de beroemde Rabo Vip Nights zijn geweest. Iedere stem levert de club een mooi bedrag op. Vergeet dus ook niet, ouders, opa’s & oma’s, ooms, tantes, vrienden en bekenden te benaderen, zodat stemmen niet verloren gaan. Voor verenigingen als de onze zijn acties als deze van groot belang.

Dank je wel alvast! 

« ga terug
Kapsalon Annemarie Kersten Assurantiƫn Aben Reclame Cuijk Evelien Spar Boere Van Neerven Sport Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Autoservice VDB