Stem De Zwaluw bij Rabo clubsupport campagne

Algemeen — Gepubliceerd op 30 september 2019 19:55 door Willem Bardoel

Voetbalvereniging De Zwaluw doet ook dit jaar weer mee aan de Rabo clubsupport. De Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen geeft geld aan lokale verenigingen en stichtingen in de buurt. Van 27 september tot en met 11 oktober is het voor leden van de Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen mogelijk om te stemmen op onze vereniging en te zorgen voor een financiële impuls. 

Alle leden van de Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen hebben afgelopen week een briefkaart gekregen met een persoonlijke stemcode. Per lid mag je eenmalig vijf stemmen uitbrengen, waarvan twee op één-en-dezelfde vereniging. Dus bijvoorbeeld tweemaal op De Zwaluw. Iedere stem levert de club ongeveer vijf euro op. Vergeet ook niet, ouders, opa’s & oma’s te benaderen, zodat stemmen niet verloren gaan. Voor verenigingen als de onze zijn acties als deze van groot belang.

Stemmen kan via deze link.

« ga terug
Van Neerven Sport Kersten Assurantiƫn Evelien Spar Boere Autoservice VDB Kombi Bouwmaterialen Kapsalon Annemarie Atlantic Power Van Alem Fotografie Security Art Bouwbedrijf Kerstens V.O.F.