Start nieuwe voetbalseizoen jeugd - Oproep vacatures

Jeugd — Gepubliceerd op 22 augustus 2021 15:10 door Anne Menting

Het nieuwe seizoen staat voor de deur en de trainingen gaan binnenkort weer beginnen voor alle teams. We gaan er van uit dat we dit seizoen een volledig seizoen kunnen voetballen zonder beperkingen.

Een behoorlijk deel van onze teams vormt een combinatieteam met Hapse Boys zodat iedereen fijn kan voetballen. Zonder deze samenwerking is het onmogelijk om in alle leeftijdsgroepen een team op de been te brengen. Informatie over de voortgang van de samenwerking zal in de komende periode gedeeld worden door jeugdbestuur en stuurgroep.

Echter om alles te laten functioneren hebben wij mensen nodig die een training willen verzorgen of op zaterdag een team begeleiden. Op dit moment hebben wij niet alles kunnen invullen en het is ook niet ondenkbaar dat daardoor teams niet kunnen trainen/spelen.

Dus via deze weg nogmaals de oproep om de volgende vacatures in te vullen:

 1. Trainer/Leider voor JO9-1
  Voor de trainingen op woensdag zoeken wij nog een trainer. Het zou fijn zijn wanneer deze ook op zaterdag het team zou willen begeleiden maar dit is geen must.
 2. Trainer/Leider voor JO13-1 combi met Hapse Boys
  Dit team bestaat uit slechts een paar spelers uit Oeffelt. De training in Oeffelt zou eigenlijk verzorgd moeten worden door een trainer van De Zwaluw, hier hebben we niemand voor. Mogelijk dat de trainer uit Haps de training in Oeffelt wil verzorgen, maar dan dient hij wel bijgestaan te worden door iemand van de Zwaluw voor de bekende hand- en spandiensten. Wie staat op om dit team toch gelegenheid te geven in Oeffelt te trainen?
 3. Trainer/Leider voor JO15-1 combi met Hapse Boys
  Dit team bestaat juist voor grootste deel uit spelers van De Zwaluw. Ook hier hebben we wel trainer/leiders voor uit Haps maar helemaal niemand uit Oeffelt. Voorlopig vullen wij de trainingen in Oeffelt in met spelers van de selectie die om de beurt een training voor hun rekening nemen, echter ideaal is dit niet, zeker niet voor spelers in deze leeftijdsgroep die vooral vaste gezichten voor de groep nodig hebben. Een trainer voor de donderdag zou mooi zijn, maar een leider voor de zaterdag is een must. Wie pakt de handschoen op?
 4. Keeperstrainer jeugd
  Door vertrek van Roy Gieben, kunnen wij op dit moment dit niet invullen. Hapse Boys biedt ons het alternatief om keepers daaraan te laten sluiten bij de keeperstraining. Dit geldt echter voor keepers vanaf O11 leeftijd. Daarnaast zal het in praktijk lastig zijn om keepers vroeg op de training in Haps te laten aansluiten. Hapse Boys biedt ons de kans, maar idealer zou het zijn om dit zelf te faciliteren. Wie durft?

Daarnaast vragen wij studenten ROC Sport en Bewegen en/of CIOS op om te reageren. Stage invullen via De Zwaluw kan een mogelijk zijn. De Zwaluw is erkend stagebedrijf.

Vragen? Interesse? A.u.b. contact met Hans Geurts 06-33828878

« ga terug
Kapsalon Annemarie Van Neerven Sport Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Evelien Autoservice VDB Kersten Assurantiƫn Spar Boere Aben Reclame Cuijk