Sportpark gesloten: dus niet voetballen

Algemeen — Gepubliceerd op 22 maart 2020 16:15 door Willem Bardoel

In verband met het Corona-virus zijn alle sportparken in Nederland, en dus ook ons sportpark, gesloten. Het is absoluut niet toegestaan om op dit moment gebruik te maken van het sportpark. Dus ook niet om in (kleine) groepen met elkaar te voetballen.

De veiligheidsregio Noord Brabant heeft een noodverordening in werking gesteld, waarbij het mogelijk is om boetes uit te delen. Wij als vereniging en degenen die op het sportpark aan het voetballen zijn, riskeren dus handhaving en boetes.

Belangrijker is dat de volksgezondheid op dit moment de hoogste prioriteit heeft. We begrijpen dat het mooie weer en vrij zijn van school verleidelijk zijn om een partijtje voetbal te spelen. 

Ondanks dit verzoeken wij jullie om niet op het sportpark te komen en daar niet te gaan voetballen.Het sportpark is en blijft tot nader order gesloten en er kan niet gevoetbald worden.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar, wees solidair en blijf thuis! Hopelijk kunnen we dan spoedig weer het normale (voetbal)leven met elkaar oppakken.

Tekst: Voorzitter Bas van den Boom

« ga terug
Kapsalon Annemarie Kersten Assurantiƫn Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Atlantic Power Autoservice VDB Spar Boere Van Alem Fotografie Kombi Bouwmaterialen Evelien Security Art Van Neerven Sport