Spetterende seizoensopening met afscheidswedstrijd

Algemeen — Gepubliceerd op 08 september 2021 22:30 door Dominique Pichel

De Zwaluw organiseert op zondag 26 september de officiële kick-off van het seizoen. Dit belooft een geweldige dag te worden waar alle leden, supporters en sponsoren van onze club van harte welkom zijn om eindelijk weer samen een feestje te vieren.

Normaal staat tijdens de kick-off de eerste thuiswedstrijd van De Zwaluw 1 van de competitie centraal. Maar dit keer staat er een heel speciaal duel op het programma, ook omdat ons eerste elftal in de eerste speelronde vrij is.

Afscheid
De laatste twee seizoenen hebben namelijk een aantal Zwaluw 1-spelers afscheid genomen van de selectie, nadat ze meer dan tien jaar in het eerste elftal hebben gespeeld.

Tot nu toe was er geen mogelijkheid om hen in het zonnetje te zetten. Maar dat gaat nu dus op 26 september gebeuren. Deze vijf spelers, te weten Merijn Elbers, Jarno Kosman, Charly Prijs, Boyd van Sambeek en Stijn Jansen, zullen het met een All Star-team dat ze zelf zullen samenstellen opnemen tegen De Zwaluw 1. De aftrap van dit duel (tweemaal 30 minuten) is om 14.30 uur.

Feestje
Na de wedstrijd is het tijd om er met elkaar een feestje van te maken en zo het seizoen op een positieve manier te openen. Voor de kinderen zullen er springkussens zijn en ook zal er gezorgd worden voor een (vette) hap.

Het bestuur van De Zwaluw wil hierbij iedereen uitnodigen om op 26 september samen het nieuwe seizoen te openen en er een geweldige, gezellige dag van te maken.

Van Neerven Sport Evelien Van Alem Fotografie Security Art Kapsalon Annemarie Autoservice VDB Kombi Bouwmaterialen Spar Boere Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Atlantic Power Kersten Assurantiƫn