Speciaal aanbod van NEC

Algemeen, Jeugd — Gepubliceerd op 28 maart 2018 12:40 door Dominique Pichel

Wie jarig is trakteert. Althans, normaliter. Want dit keer krijgt de jarige een cadeautje. En daarvoor danken we NEC. Want de Nijmeegse eerstedivisionist heeft een uniek aanbod voor al onze leden, in het kader van ons 100-jarig jubileum namelijk. Het betreft de wedstrijd tussen NEC en Telstar van maandag 2 april, op tweede paasdag dus. 

Wat houdt het aanbod in? De Zwaluw heeft van NEC de mogelijkheid gekregen om tegen een gereduceerd tarief kaarten te kopen: € 7,50 voor de jeugd, € 10 voor volwassenen. En dat is niet alles. Van de opbrengst van de kaarten doneert NEC zelfs 1,50 euro per kaartje aan onze voetbalvereniging. Goed voor de clubkas dus!

De kaarten zijn voor vak A, waardoor je altijd met je collega’s, vrienden en/of familie bij elkaar kunt zitten. Je mag met meerdere personen komen, want het actietarief is ook geldig voor je gasten. De 25 jeugdleden (t/m JO13) die als eerste een kaartje kopen, mogen daarnaast – in Zwaluwtenue – voor aanvang van de wedstrijd als vlaggendrager meelopen wanneer de spelers het veld opgaan. Een leuke ervaring. 

Je kunt je kaarten eenvoudig bestellen via www.nec-nijmegen.nl/vvdezwaluw. Op deze site staat tevens de bestelprocedure uitgelegd. Als je het leuk vindt om als vlaggendrager mee te lopen voor aanvang van de wedstrijd, stuur dan een mail naar Janneke Fransen. Uiteraard moet je dan wel een kaartje hebben gekocht.

« ga terug
Van Alem Fotografie Kersten Assurantiƫn Evelien Van Neerven Sport Spar Boere Kapsalon Annemarie Atlantic Power Security Art Hoofdsponsor