Sjoerd en Jesse duiken de grachten in: help ze!

Algemeen, Senioren — Gepubliceerd op 10 juli 2021 09:45 door Dominique Pichel

Sjoerd Burgers en Jesse Willems hebben onze hulp nodig. De twee seniorenspelers van De Zwaluw halen geld op voor wetenschappelijk onderzoek naar de spierziekte ALS en kwaliteitsverbetering van het leven van ALS-patiënten. Voor dat goede doel duikt het Oeffelts tweetal op zondag 29 augustus de grachten in.

De Amsterdam City Swim is vooral voor Sjoerd bijzonder. De 21-jarige aanvaller van De Zwaluw 4 verloor zijn pa aan de ziekte ALS. Met deelname eind volgende maand in de hoofdstad bewijst Sjoerd zijn vader een schitterende eer. Selectiespeler Jesse haakt bij het idee van een van zijn maten aan.

Ondersteunen
Samen leggen Sjoerd en Jesse op 29 augustus dik twee kilometer af in het water. Zij zijn een van de ruim drieduizend deelnemers bij de achtste editie van de Amsterdam City Swim, een jaarlijks terugkerend event.

De Zwaluw omarmt het idee en roept via deze weg leden en supporters op om waar mogelijk Sjoerd en Jesse financieel te ondersteunen. Zodat in ieder geval het streefbedrag van 1600 euro gehaald wordt. Klik hier om te doneren.

 
« ga terug
Aben Reclame Cuijk Van Neerven Sport Kersten Assurantiƫn Autoservice VDB Spar Boere Kapsalon Annemarie Evelien Bouwbedrijf Kerstens V.O.F.