Selecties laatste speeldag van oktober

Senioren — Gepubliceerd op 26 oktober 2018 18:15 door Anne Menting

Tijdens de laatste speeldag van oktober neemt ons vlaggenschip het op tegen Menos 1, de hekkensluiter van de vijfde klasse. De mannen uit Landhorst hebben dit seizoen nog geen punt weten te bemachtigen. Zondag zal het ze ook niet makkelijk gemaakt worden door De Zwaluw 1, nummer twee van de competitie.

Beeld uit het duel VIOS'38-De Zwaluw. Foto Ed van Alem.

De overige wedstrijden van de senioren zijn Siol Vet - De Zwaluw Vet op zaterdag; op zondag spelen De Zwaluw 2 (tegen Olympia '18 4) en De Zwaluw 3 (tegen Festilent 4) thuis, terwijl De Zwaluw 5 (tegen Astrantia 2) en De Zwaluw VR1 (tegen Juliana Mill 1) een uitwedstrijd spelen. Wegens langdurige blessures en afwezigen is de wedstrijd van De Zwaluw 4 helaas afgelast.

Klik hier voor de selecties van dit weekeinde

Van Neerven Sport Kersten Assurantiƫn Atlantic Power Kapsalon Annemarie Van Alem Fotografie Spar Boere Evelien Hoofdsponsor Security Art