Selectie en vrouwen begonnen aan voorbereiding

Senioren — Gepubliceerd op 16 augustus 2021 18:55 door Willem Bardoel

Op een zonovergoten sportpark werkten vandaag onze selectie en dames hun eerste training af. Hoofdtrainer Michel van de Venn en zijn assistent Hans Geurts namen ieder een deel van de grote groep aanwezigen onder handen. Er werd een gevarieerde training opgezet op een prachtige grasmat. Het komend seizoen gaat De Zwaluw 1 strijden in de vierde klasse en is er met De Zwaluw 3 een tweede selectie team wat uit zal gaan komen in de reserve vijfde klasse. Op zondag 5 september beginnen beide teams aan hun bekeravontuur.

Naast de heren zijn ook De Zwaluw vrouwen begonnen met trainen. De nieuwe hoofdtrainer Thommy Leninduan mocht een aardig grote groep welkom heten op de eerste training. Ook voor onze vrouwen begint op zondag 5 september de bekerstrijd. Waarna voor onze dames eveneens op zondag 26 september de competitie zal beginnen, waar het in de vijfde klasse mag gaan strijden.

Langzaam begint de bal dus weer te rollen op ons sportpark. Over anderhalve week, op donderdag 26 augustus, zullen ook de lagere elftallen weer beginnen met trainen.

Tekst: Tim Hendriks

« ga terug
Van Alem Fotografie Security Art Evelien Spar Boere Kombi Bouwmaterialen Kapsalon Annemarie Autoservice VDB Atlantic Power Kersten Assurantiƫn Van Neerven Sport Bouwbedrijf Kerstens V.O.F.