Selectie en dames begonnen aan voorbereiding

Senioren — Gepubliceerd op 12 augustus 2019 16:50 door Anne Menting

Terwijl half Nederland nog een v-tje van vakantie op de kalender heeft staan is zondag 11 augustus de voorbereiding voor het nieuwe seizoen voor De Zwaluw begonnen. Onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer, Frans van Deinsen en assistent-trainer Henri Lamers, werkte de selectie de eerste training af. De opkomst was met ruim 30 man bijzonder hoog. De omstandigheden waren prettig, met een heerlijk ochtendzonnetje en een helgroene mat. De selectiekeepers konden gelijk aan de bak, want zij werden onderhanden genomen door keeperstrainer Hans Geurts.

Over 3 weken start de beker voor zowel De Zwaluw 1 als De Zwaluw 2. Daarna begint de competitie voor de kersverse 4de klasser en reserve 4de klasse, alwaar beide teams gaan trachten lekker mee te draaien.

Terwijl de mannen aanvingen waren onze Dames al bijna klaar, onder leiding van Roy Gieben en Jort Hendriks werkten ook zij hun eerste training af. Bij onze Dames was de opkomst eveneens uitstekend. Na de beker zullen zij hun beste beentje voort gaan zetten voor het 2de seizoen in 5de klasse.

En zo rolt de bal dus weer voor de vaandelteams van onze club, de lagere elftallen starten donderdag en daarnaast zullen onze jeugdteams snel aanvangen met hun trainingen voor het nieuwe seizoen.

« ga terug
Kombi Bouwmaterialen Van Alem Fotografie Atlantic Power Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Security Art Van Neerven Sport Evelien Kersten Assurantiƫn Spar Boere Kapsalon Annemarie Autoservice VDB