Ruime thuiszege MO15 tegen SES MO15

Jeugd — Gepubliceerd op 18 februari 2019 19:20 door Willem Bardoel

Met het mooie lenteweer begonnen we aan de warming-up. Iedereen moest gedreven zijn en focussen op de wedstrijd. Rayva zou beginnen met keepen. Onze vaste keeper Nick is geblesseerd.

De wedstrijd begon wat rommelig maar gaande weg bereikten we elkaar beter en ging het overspelen gemakkelijker. De achterhoede stond zo opgesteld zodat de keepster weinig ballen zou krijgen. We speelden via mooie combinaties en hadden scoringskansen. Op een gegeven moment scoorden we.

Na weer een goede aanval werd Maud geraakt in het strafschopgebied. Strafschop!! Helaas kregen we die strafschop niet want de scheidsrechter had het niet gezien. Balen. Maud moest helaas het veld geblesseerd verlaten. Rust: 1-0 en de keepster had geen bal gehad. Opzet geslaagd.

In de rust kregen we de boodschap mee om zo te blijven voetballen en snel te reageren en vrij te lopen. Tosca ging de tweede helft keepen. We gingen over rechts met een aanval. Iemand zette de bal mooi voor en Lot nam de bal meteen op de slof.. 2-0. Erg mooie goal.

We bleven goed aanvallen via de zijkanten en iedereen maakten steeds meer acties. We kregen steeds meer zelfvertrouwen. We liepen uit met de score tot 5-0. We hebben als team goed zaken opgevangen zoals vervanging keeper. Rayva en Tosca bedankt.

De achterhoede heeft ervoor gezorgd dat de keepsters niet in moeilijkheden kwamen. Het middenveld en voorhoede hebben ervoor gezorgd dat we bleven aanvallen en scoorden.

Neem dit zelfvertrouwen mee naar de volgende wedstrijd.

Tekst: Truus Billekens

Van Neerven Sport Evelien Atlantic Power Kersten Assurantiƫn Kapsalon Annemarie Security Art Spar Boere Van Alem Fotografie Hoofdsponsor