Roy Gieben vertrekt bij De Zwaluw, diverse vacatures open

Algemeen — Gepubliceerd op 10 februari 2021 19:45 door Willem Bardoel

Na enkele gesprekken met TC over invulling van verschillende taken bij De Zwaluw heeft Roy Gieben besloten te vertrekken bij De Zwaluw. Roy gaat zijn ambities betreffende zijn trainersloopbaan verder nastreven bij een vereniging welke op een hoger niveau actief is. Binnenkort zal er meer bekend worden waar dit zal zijn.

Na enkele jaren actief te zijn geweest bij De Zwaluw in verschillende functies:Keeperstrainer jeugd, teamtrainer bij de jeugd, Lid TC, Technisch Jeugdcoördinator en trainer Vrouwen 1 is vertrek nabij. De Zwaluw wil Roy daarvoor heel hartelijk bedanken voor het vele werk dat hij verzet heeft en wenst hem veel succes toe in zijn nieuwe uitdaging.

Het vertrek van Roy levert voor De Zwaluw een aantal vacante plekken op, zowel bij jeugd (TC en keeperstrainer) als bij Vrouwen 1 waar de trainersfunctie vacant is.

Via deze weg vraagt de TC dan ook aan geïnteresseerden zich te melden. De vacature voor trainer bij Vrouwen 1 vraagt zeker de aandacht. Wie wil deze enthousiaste groep verder trainen en begeleiden op trainingsavonden en bij de wedstrijden? En daarbij een vervolg geven aan de ingeslagen weg.

Reacties aan: Hans Geurts via hans.geurts@live.nl of 06-33828878.

Spar Boere Kersten Assurantiƫn Van Neerven Sport Kombi Bouwmaterialen Evelien Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Autoservice VDB Van Alem Fotografie Security Art Kapsalon Annemarie Atlantic Power