Rookvrij Sportpark vanaf 1 maart 2020

Informatief, Algemeen — Gepubliceerd op 27 februari 2020 15:20 door Anne Menting

Roken en sporten gaan niet samen, vooral als er jeugd aan het sporten is. Onze voetbalvereniging is een belangrijke plek waar kinderen en volwassen elkaar ontmoeten, aanmoedigen en van elkaar leren. Goed voorbeeld, doet goed volgen.

Daarom heeft het bestuur besloten dat vanaf 1 maart 2020 Sportpark De Hoge Hoek rookvrij zal zijn. Dit betekent dat als er jeugdactiviteiten zijn, van maandag tot en met zaterdag, er op het sportpark helemaal niet meer gerookt mag worden. Rokers kunnen terecht bij een rookpunt buiten de poort, bij het entreehuisje. Op zondag mag er alleen gerookt worden in de aangegeven rookzone, aan de zijkant van de kantine bij het grote trainingsveld.

Op deze manier willen wij als De Zwaluw een voorbeeld stellen voor de jeugd. Want zien roken, doet roken. In een rookvrije omgeving komen kinderen niet in de verleiding om te gaan roken en wordt meeroken voorkomen. Wij hopen dat iedereen meewerkt om van dit initiatief een succes te maken. Zodat onze jeugd een rookvrije toekomst tegemoet gaat.

Het bestuur

« ga terug
Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Van Alem Fotografie Security Art Evelien Van Neerven Sport Kombi Bouwmaterialen Atlantic Power Kersten Assurantiƫn Spar Boere Kapsalon Annemarie Autoservice VDB