Renovatie Clubgebouw

Informatief, Algemeen — Gepubliceerd op 12 september 2019 17:00 door Anne Menting

Bij de Jubileumveiling voorafgaand aan ons 100-jarig jubileum is ereen bedrag van € 17.000 opgehaald voor de renovatie van onze kantine. Inmiddels zijn we ruim een jaar verder en komt de terechte vraag wat er met dit geld gebeurd is en wanneer de renovatie nu eindelijk een keer begint.

Het geld staat nog steeds gereserveerd voor een verbouwing en het bestuur is achter de schermen ook druk bezig met de voorbereidingen. Wat al snel duidelijk werd, was dat niet alleen de kantine hoognodig aan een renovatie toe is, maar eigenlijk het gehele clubgebouw. In het dak zit asbest dat we zo snel mogelijk vervangen willen hebben. De Cv-installatie en het leidingwerk zijn na bijna 20 jaar dienst ook toe aan vervanging. Dit hebben we de laatste weken gemerkt door verschillende storingen met als gevolg koud douche-water en doorlopende douches. Ook de kozijnen en deuren van de kleedlokalen zijn aan vervanging toe.

Hierdoor is het project groter geworden als waar we in eerste instantie van uitgingen. Maar het is natuurlijk efficiënter om nu zoveel mogelijk in één keer mee te nemen. Dit betekent ook automatisch dat er meer geld nodig is om dit allemaal te kunnen financieren. We hebben hiervoor verschillende opties bekeken en hebben een oriënterend gesprek met de gemeente gevoerd.

Tekst gaat verder onder de foto

Kantine

Binnenkort volgt er een tweede gesprek met de gemeente waarin we van hun kant hopen op een bijdrage in de kosten. Ook omdat zij een verantwoordelijkheid hebben in het onderhoud van de kleedlokalen en de voorzieningen voor deze lokalen.

Hiervoor zal waarschijnlijk ook een beroep gedaan worden op de inzet van de leden. Dit alles om ervoor te zorgen dat we binnenkort weer over een mooi, gerenoveerd clubgebouw kunnen beschikken waar we nog heel lang mee vooruit kunnen.

Namens het bestuur van VV De Zwaluw

Voorzitter Bas van den Boom

Kersten Assurantiƫn Evelien Autoservice VDB Kombi Bouwmaterialen Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Atlantic Power Security Art Van Alem Fotografie Kapsalon Annemarie Van Neerven Sport Spar Boere