Remco Arts nieuwe trainer vv De Zwaluw

— Gepubliceerd op 13 december 2022 09:10 door Tim Hendriks

De Zwaluw heeft een nieuwe trainer gevonden in de persoon van Remco Arts. Remco is 31 jaar en woonachtig in Sint Anthonis en zal aan het einde van het seizoen Michel van de Venn opvolgen als hoofdtrainer van onze club. 

 

Hiermee heeft de Zwaluw gekozen voor een jonge, ambitieuze trainer, die zijn eerste klus als hoofdtrainer in Oeffelt zal starten. Remco is in het bezit van UEFA B en is momenteel trainer bij Wittenhorst JO19-1 en vervult daarnaast ook taken bij het O23-team en eerste elftal van Wittenhorst. 

Remco is geen onbekende, want hij is in het seizoen 2016-2017 trainer geweest van ons onder 19 elftal. Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan als (jeugd)trainer in zijn woonplaats Sint Anthonis, bij Olympia’18 en nu Wittenhorst. 

De TC is bijzonder in zijn nopjes met het aantrekken van Remco als nieuwe trainer en we verwachten ook met hem een volgende stap te kunnen maken in de ontwikkeling van de huidige groep. 

 

Vacature trainer dames

Helaas heeft de trainer van onze dames, Thommy Leninduan te kennen gegeven zijn taken als trainer neer te moeten leggen. We zijn dus op zoek naar een trainer voor ons damesteam. Deze jonge en ambitieuze groep wil graag een trainer die hen verder helpt in hun ontwikkeling. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Hans Geurts (hans_geurts@live.nl / 06-28873401. Hiervoor is uiteraard een vergoeding beschikbaar. 

« ga terug
Kersten Assurantiƫn Autoservice VDB Evelien Van Neerven Sport Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Spar Boere Aben Reclame Cuijk Kapsalon Annemarie