Regen hindert E- en F-kamp niet

Jeugd — Gepubliceerd op 18 juni 2019 16:55 door Willem Bardoel

Dertig kinderen hebben afgelopen weekend deelgenomen aan het E- en F-kamp. Op de zonnige vrijdagavond begon het kamp, na de slaapplek opgebouwd te hebben, met een voetbalclinic. De leuke oefeningen werden met veel enthausiastme gedaan door de voetballers. Daarna werden de begeleiders door de kinderen uitgedaagd voor een wedstrijdje op het grote hoofdveld.

Toen de duisternis was ingetreden gingen kleine groepjes met dappere zwaluw-junioren beginnen aan de spooktocht. Hoewel sommige angstgillen zelfs door de ouders thuis gehoord werden, keerde iedereen terug van de spooktocht. De avond werd afgesloten met een broodje knak bij het kampvuur. Toen de regen om 02:00 uur 's nachts naar beneden kwam, was dat een mooi moment om de bedjes in de tent op te gaan zoeken. Door de vermoeiende dag werd het snel stil in de tent.

De volgende dag begon met veel stevige regen. Toch gooide dit geen roet in het eten. Na het ontbijt en het opruimen van de slaapplek, klaarde het mooi op. Zo kon het buitenprogramma toch doorgaan. Vier teams streden in een toernooivorm om de eer. Tot slot werd het kamp afgesloten met een heerlijk frietje met snack!

Foto's toegevoegd op 17 juni 2019 17:40

« ga terug
Van Neerven Sport Atlantic Power Security Art Kersten Assurantiƫn Evelien Van Alem Fotografie Kombi Bouwmaterialen Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Autoservice VDB Spar Boere Kapsalon Annemarie