Pupil van de Week: Wes Eijkmans

Pupil van de Week, Jeugd — Gepubliceerd op 24 januari 2018 16:50 door Willem Bardoel

Het gaat weer beginnen! In het laatste weekend van januari speelt De Zwaluw in Oeffelt tegen Odiliapeel de eerste competitiewedstrijd 2018. Door de mannen van Patrick Nabuurs werd er al drie keer geoefent op kunstgras als voorbereiding op de competitiehervatting.  Om aansluiting met de top drie te krijgen, zijn zondag drie punten vereist.

Wes Eijkmans, verdediger van De Zwaluw JO8-1, is de pupil van de week bij deze wedstrijd. Hij verwacht dat De Zwaluw zal winnen tegen Odiliapeel, met een mooie 3-0 zege. Hieronder staat de gehele ingevulde vragenlijst.

Wes Eijkmans
Hoe oud ben je? 7 jaar
In welk team zit je? De Zwaluw JO8-1
Op welke positie speel je? Meestal laatste man, maar ik wil ook graag voorin spelen