Pupil van de Week: Tije Lamers

Pupil van de Week, Jeugd — Gepubliceerd op 14 februari 2018 21:05 door Willem Bardoel

Door de nederlaag van De Zwaluw tegen Odiliapeel hebben de Blauwwitten een gaatje moeten laten ten opzichte van de (sub)top van de competitie. Ook in de tweede periode staat de Oeffelste club er daardoor niet goed voor. De goede vorm zal teruggevonden moeten worden voor een mooie reeks met veel punten. Zondag komt SCV'58 op bezoek.

Bij deze wedstijd is Tije Lamers Pupil van de Week. Hij speelt, onder trainer Jesse Willems, bij JO8-1 en is daar keeper/middenvelder. Hieronder is zijn vragenlijst te vinden, waarin hij zich kort voorsteld.

Tije Lamers
Hoe oud ben je? 7 jaar
In welk team zit je? De Zwaluw JO8-1
Op welke positie speel je? Keeper en middenvelder